.

ATV-urile Can-Am Bombardier – doza ta de adrenalină

image001
Distribuie prietenilor tai!

Fie că deja ai dat de febra ATV-urilor sau că abia acum urmează să o descoperi, pregătește-ți echipamentul, așează-te confortabil în șa și pornește cu All Terrain Vehicle-ul tău pentru a crea o nouă amintire de neuitat, plină de adrenalină, de unul singur sau alături de cineva drag.

Există o gamă variată de ATV-uri în piața auto, cu diferite motorizări, design-uri sau prețuri. Toate au însă ceva în comun: sunt produse cu multă pricepere, într-un format 4×4, potrivit pentru orice tip de teren accidentat.

Cum poți alege ATV-ul potrivit pentru tine

ATVRom Cluj vine cu soluția ideală: ATV-uri Can-Am Bombardier. Cu o calitate canadiană maximă, încă din 1942, BRP (Bombardier Recreational Products) îți oferă o mulțime de modele, din care îți este foarte ușor să alegi, dat fiind prețul convenabil, design-ul simplu, dar care totuși va întoarce toate privirile asupra ta și o motorizare puternică, ce va face orice pantă abruptă să pară banală.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Pentru ce model de Can-Am Bombardier să optezi

În cazul în care cauți un ATV cu performanțe bune, dar totuși nu foarte costisitor, poți opta pentru un Can-Am Outlander 450 T ’21. Creat cu inovație și pasiune de către experții companiei, 450 T este o variantă accesibilă, cu dotări off-road de ultimă tehnologie.

Caracteristici Can-Am Outlander 450 T ‘21

Acesta este într-adevăr un ATV special, fiind singurul de pe piață cu suspensia din spate independentă. Roțile posterioare pivotează sus-jos, pe o linie verticală, cu 5 presetări ale amortizoarelor și o cursă de 22 de cm, reușind să treacă peste orice obstacol al naturii și asigurând un confort maxim pentru cel ce îl conduce.

El vine echipat cu un motor Rotax 450, 1 cilindru, răcit cu lichid, 427cc, 38cp, EFI și o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L, frână motor standard și un rezervor de 20.5L, suficient cât pentru a parcurge un traseu montan sau a străbate nisipul auriu de pe plajă.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

image002

Avantaje

Poate de asemenea să îndeplinească o multitudine de roluri, precum cel de tracțiune, dispunând de un motor destul de puternic, o masă de 308 Kg și de o capacitate de remorcare de până la 590 de kg, tracțiune selectabilă 2WD/4WD cu diferențial față autoblocant Visco-Lok și un sistem LinQ de atașare/detașare rapidă a accesoriilor pe portbagaje. De asemenea, dispune de un dispozitiv remorcare cu priză pentru remorcă.

Având o omologare de tip T, acest ATV poate fi înregistrat la primărie, scutindu-te de un drum mai lung inutil și salvându-ți mai mult timp să te bucuri de noua ta achiziție. Astfel, după ce vei obține și permisul de categoria B, necesar acestui tip de vehicul, poți pleca direct în aventura vieții tale.

Poți străbate orice drum dificil atat pentru mașină, cât și pentru mersul pe jos, datorită tracțiunii, roților și motorizării dintr-o generație avansată, ce îți vor oferi cea mai bună experiență off-road. ATV-ul poate fi achiziționat de la dealerii autorizați ATVRom Cluj chiar și în rate. În plus, aceștia îți oferă o garanție de patru ani, cu posibilitatea de a opta pentru o garanție extinsă.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.