.

ATV-urile Can-Am – adrenalină, relaxare și distracție

image001
Distribuie prietenilor tai!

Ești adeptul plimbărilor cu ATV-ul sau vrei să intri și tu în lumea off-road? Producătorul Bombardier de vehicule ți-a pregătit o gamă de modele ce pot fi conduse de oricine, în funcție de experiență. Fiecare dintre acestea au motorizări și caracteristici diferite, astfel că vei putea să alegi modelul potrivit atât buzunarului, cât și preferințelor tale. Mai jos ți-am pregătit câteva caracteristici a trei modele din gama de ATV-uri Can-Am, pe trei nivele diferite de experiență:

ATV Can-Am Outlander 450 T ’21

Gama 2021 de ATV-uri Can-Am cuprinde un model entry-level, special conceput pentru cei ce conduc pentru prima dată un vehicul off-road. Este vorba de Can-Am Outlander 450 T ’21 cel mai accesibil ATV Bombardier, produs în anul 2021. Acesta este este echipat cu o tehnologie performantă, având un motor Rotax 450, 1 cilindru cu răcire cu lichid și capacitate de 427 cmc și o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L cu frană motor standard. Aceasta motorizare livrează 38 cai putere. Sistemul de pornire al modelului de față este electric, iar combustibilul utilizat este benzina, rezervorul având o capacitate de 20.5 litri.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

În ceea ce privește mecanica, ATV-ul are suspensie față cu braț dublu tip A și amortizoare pe ulei și suspensie spate TTI, cu amortizoare pe ulei. Frânele sunt cu etriere hidraulice cu două pistoane, cea din față fiind cu  2 discuri ventilate 214mm și cea din spate cu un disc ventilat 214mm. ATV-ul dispune de afișaj multifuncțional digital cu: vitezometru, turometru, kilometraj, indicatori trip si ore, nivel combustibil și ceas și are o capacitate de remorcare de 590 kg. În plus, ATV-ul este dotat cu un troliu. Can-Am Outlander 450 T ’21 are un design atractiv și se regăsește în culoare roșu.

ATV Can-Am Outlander 570 T ’21

ATV-ul Can-Am Outlander 570 T ’21 este un model perfect și pentru distracție și pentru munca pe terenurile accidentate, fiind eficient din punct de vedere al consumului. Acesta are un motor puternic Rotax 570, cu 2 cilindri și racire cu lichid, cu o capacitate de 570cc și cu o putere de 48cp. Rezervorul de benzină are o capacitate de 20.5 litri, iar sistemul de pornire este electric. În ceea ce privește suspensiile, cea din față este cu braț dublu, iar cea spate este TTI independentă ambele cu amortizoare pe ulei. Sistemul de frânare este cu discuri ventilate, unul pe spate și două pe față, ambele cu etriere hidraulice cu 2 pistoane. Și acest model este precablat cu troliu. Din punct de vedere estetic, acesta are un design modern și se regăsește în culoarea roșu.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

ATV Can-Am Outlander X mr Visco-4Lok 1000R ’21

Din gama 2021 de ATV-uri Can-Am face parte și Can-Am Outlander X mr Visco-4Lok 1000R ’21, un vehicul perfect pentru zonele cu noroi înalt, acest lucru datorându-se, printre altele, și motorului Rotax cu o capacitate de 976 cmc, V-Twin, ce livrează o putere de 91 cai putere. Modelul de față are o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-Extra Low L, sistem de pornire electric și un rezervor de benzină de 20.5 litri.

Din punct de vedere al mecanicii, ATV-ul are suspensie față cu braț dublu în formă de A și suspensie spate TTI independentă, ambele cu amortizoare Fox Podium 1,5. În ceea ce privește sistemul de frânare, acesta este cu etrier hidraulic cu 2 pistoane, frâna din față fiind cu două discuri ventilate 214 mm, iar cea din spate cu un singur disc ventilat 214 mm. Un avantaj al acestui model este troliul WARN de care dispune, care are o capacitate de 1361 kg. Acest model se regăsește în schema de culoare Neo Yellow & Black.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.