.

ATV-ul – Adrenalina off-road

image001
Distribuie prietenilor tai!

De-a lungul unei perioade îndelungate de timp, ATV-urile au continuat să evolueze de la generație la generație. Printre companiile producătoare de astfel de vehicule se numără CFMoto, Can-Am Bombardier și Polaris. Aceste fabrici au reușit să dea dovadă de o perseverență și inovație extraordinară și astfel au ajuns să ocupe primele locuri în piața globală off-road. ATVRom Piatra Neamt aduce ATV-urile chiar și în România și le comercializează la un preț foarte avantajos, convenabil în raport cu prețul.

Începutul ATV-urilor

Istoria ATV-ului începe încă din 1897 în Marea Britanie. Totul a pornit de la un simplu cvadriciclu, o bicicletă cu 4 roți, propulsată de un motor franțuzesc amplasat sub șa între roțile posterioare. Acesta a suferit diferite modificări și a ajuns la forma finală din prezent, una foarte evoluată. ATV-urile pot veni în diverse forme, cu un loc sau două, 4×4 sau 6×6, și cu diverse roluri: rolul recreațional, in care vehiculul are ca scop să te conducă în cele mai extraordinare aventuri și de a-ți oferi o doză mare de adrenalină și rolul utilitar, ATV-ul fiind un partener excelent pentru muncă. Aceste modele utilitare vin cu o greutate mai ridicată, o capacitate mai mare de remorcare și tractare, cât și capacități mai mari de stocare.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

image002

Recomandări de ATV-uri

Cu toate acestea, cea mai mare parte din modelele de pe piață constau în vehicule multifuncționale, cu caracter atât recreațional, cât și utilitar, pentru a fi un partener ideal atât pentru muncă, cât și de distracție. În această gamă de modele se încadrează și CFMOTO 520S ’21, un ATV cu un motor de 495cc, 34cp și o configurație foarte modernă, Can-Am Outlander MAX DPS 570 ’21, un produs ce iese în evidență prin calitatea sa și prețul foarte avantajos și Polaris Sportsman 570 ’21, unul dintre modelele speciale din line-up-ul Polaris, un ATV midsize cu un motor ProStar 567cc, capabil să dezvolte până la 44 cai putere.

Design-urile ATV-urilor sunt unele sporty, dar care oferă totuși prin configurația lor posibiltatea de a fi utilizate în scopuri utilitare și pentru trasee off-road. Din punct de vedere al dotărilor, acestea dispun de tehnologii de ultimă generație ce ajută vehiculul să atingă performanțele pe care cumpărătorii pasionați de adrenalină dusă la cote maxime în off-road o cer. Printre aceste dotări se numără diferitele sisteme ce au rolul de a ușura misiunea pilotului, cât și display-urile digitale din bord multifuncționale, care afișează toate informațiile necesare în timpul condusului.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

image003

Toate modelele menționate mai sus pot fi achiziționate chiar și în rate și vei dispune de o garanție de 2, 3 sau 4 ani. Acestea pot fi conduse doar prin deținerea unui permis din categoria B. Nu uita să pilotezi prudent și echipat adecvat, pentru ca experiența ta să fie una cât mai bună.

Pentru a te convinge de unul singur de calitățile pe care un ATV le are, achiziționează-ți propriul tău vehicul din gama de oferte a dealerilor autorizați ATVRom. Ești pregătit de aventură? Dă-te cu noi!

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.