.

Atentat islamist intr-o biserica din Franta : un terorist a decapitat doi oameni

Distribuie prietenilor tai!

Atacatorul, inarmat cu un cutit, striga Allahu Akbar. Atentatul a avut loc in biserica Notre Dame din orasul Nisa. In total, au murit trei persoane.

Teroristul musulman a fost retinut; ca sa-l poata imobiliza, politistii l-au impuscat. Ranit, teroristul striga in continuu Allahu Akbar, inclusiv in ambulanta, in timp ce i se dadea primul ajutor.

In interiorul bisericii Notre Dame au fost ucise doua persoane, una dintre ele fiind paznicul, si pe treptele lacasului de cult o a treia persoana a fost omorata prin injunghiere. Din ce se stie pana acum, doua dintre victime au fost decapitate. Primarul orasului Nisa, Christian Estrosi, a scris pe Twitter ca oamenii au fost ucisi intr-un mod ingrozitor. „Ajunge ! Franta trebuie sa stearga definitiv Islamo-fascismul de pe teritoriul sau. Legile trebuie schimbate” – a scris primarul Nisei pe Twitter.

Dupa ce a ucis un om pe trepte, atentatorul a navalit in biserica. Mai multe persoane au fost ranite. O femeie a reusit sa fuga si sa se refugieze intr-o cafenea de vizavi.

Interesant:   Biden, un cadavru politic

Un profesor a fost decapitat acum doua saptamani, intr-o suburbie a Parisului, dupa ce a discutat cu elevii despre libertatea de expresie, pornind de la caricaturile din revista Charlie Hebdo, pe care musulmanii le considera ofensatoare.

Moartea profesorului a socat Franta, mai ales ca s-a aflat ca a fost o operatiune bine pusa la punct. Parinti si elevi din linistita suburbie s-ar fi plans unor lideri religiosi musulmani ca profesorul de istorie discuta despre caricaturi.

„E un atac impotriva intregii Frante”

Purtatorul de cuvant al Conferintei Episcopilor din Franta a spus, imediat dupa tragedia de la Nisa, ca e un atac impotriva intregii Frante si impotriva catolicismului, tinand cont ca teroristii au ucis oameni in biserica.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.