.

Atac terorist in Anglia, au murit 3 oameni

Distribuie prietenilor tai!

Atacatorul a fost arestat. E un libian in varsta de 25 de ani.

Atacul terorist a avut intr-un parc din Reading, oras la 65 de kilometri vest de Londra. Barbatul s-a repezit asupra oamenilor si a injunghiat la intamplare. Trei persoane au murit si alte trei sunt in spital cu rani grave.

“Putem confirma ca atacul de azi noapte, cu cutitul, este anchetat ca fiind incident terorist” – precizeaza politia duminica la pranz, dupa ce ore bune de la producerea atentatului au fost diverse declaratii contradictorii.

Atacul a avut loc dupa ce in zona fusese organizat un protest anti-rasism. Politia spune insa ca nu e nicio legatura intre cele doua si ca demonstratia Black Lives Matter (Viata oamenilor de culoare conteaza) se incheiase.

Martorii povestesc ca in parc era un grup de vreo 10 tineri si la un moment dat atacatorul, murmurand ceva neintelegibil,  a venit in fuga inspre ei si a inceput sa-i injunghie.

Interesant:   Presedinta Comisiei Europene cere, din nou, primirea Romaniei si a Bulgariei in Schengen. Ne ajuta la ceva aceasta declaratie?

“A injunghiat trei oameni, le-a infipt cutitul in gat, iar apoi s-a intors spre mine. Am luat-o la fuga” – povesteste Lawrence Wort, 20 de ani, antrenor de fitness, care se afla cam la 10 metri de grup. Cand si/a dat seama ca nu-l poate prinde, libianul s-a oprit si a infipt cutitul in cine i-a iesit in cale.

Parcul era plin; erau in special tineri, care stateau de vorba la o bere.

Premierul Boris Johnson a convocat o sedinta a celulei de criza, duminica dimineata pentru a evalua situatia. Exista multe filmari ale martorilor, iar unele dintre ele au ajuns pe retele de socializare, desi sunt dramatice. Politia face apel la cei care au inregistrarile sa le dea autoritatilor si sa nu le mai posteze.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.