.

Atac fără precedent al unui mare fotbalist la adresa UEFA și FIFA

Distribuie prietenilor tai!

Portarul belgian Thibaut Courtois a denunţat calendarul aglomerat impus jucătorilor şi a acuzat Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) şi Federaţia Internaţională (FIFA) că îşi umplu buzunarele pe spatele jucătorilor.

“Ei nu se gândesc la jucători, ei se gândesc doar la buzunarele lor… Nu a fost un meci decât pentru bani, să fim sinceri. Noi am jucat acest meci, întrucât pentru UEFA înseamnă bani în plus”, a declarat Courtois într-un interviu acordat Sky Sports, citat de cotidianul L’Equipe, după finala mică a Ligii Naţiunilor, pierdută de Belgia în faţa Italiei (1-2), duminică, la Torino.

“Pentru noi a fost un meci bun, pentru că am jucat cu Italia. Dar uitaţi-vă la toate schimbările pe care cele două echipe le-au efectuat pentru acest meci. Dacă Belgia sau Italia erau în finală, nu ar fi existat atâtea schimbări. Acest lucru demonstrează că noi jucăm mult prea multe meciuri. Anul viitor, avem o Cupă Mondială în noiembrie şi va trebui să jucăm din nou până la finele lunii iunie. Probabil ne vom accidenta! Nimănui nu-i pasă de jucători”, a adăugat internaţionalul belgian.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Selecţionata Franţei, campioana mondială en titre, a câştigat a doua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal, duminică seara, pe Stadionul ”San Siro” din Milano, după ce a învins Spania în finală cu scorul de 2-1 (0-0).

Cel puţin 12 cluburi de primă divizie din Belgia au înşelat fiscul la transferurile de fotbalişti, fiind implicate în “sistemul Dejan Veljkovic”, după numele unui cunoscut agent de jucători, au stabilit anchetatorii, scriu miercuri mai multe publicaţii din această ţară, citate de radioteleviziunea RTBF.

Aceste cluburi au păcălit fiscul şi s-au îmbogăţit de pe urma transferurilor de jucători. Potrivit unor documente consultate de ziare flamande, este vorba de cel puţin 31.035.582 de euro din contracte false. Cel puţin 19.160.414 de euro au intrat în conturile unor jucători, manageri, intermediari şi alte persoane implicate.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.