.

Apple Pay e disponibil in Romania

Distribuie prietenilor tai!

Prin serviciul mobil de plata Apple Pay, utilizatorii de  iPhone 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE, X, XS, XS Max, XR si Apple Watch pot face plati in magazine, restaurante, taxi-uri, automate de plata.

Sistemul de plata rapida Apple Pay a devenit disponibil in Romania, incepand de miercuri, pentru posesorii de carduri Visa si Mastercard. Serviciul a fost extins in 16 tari europene. Alaturi de Romania, pe lista mai figureaza Bulgaria, Grecia, Portugalia, Slovacia, Cipru, Croatia, Estonia, Letonia, Liechtenstein, Malta, Portugalia, Slovenia.

Sistemul Apple Pay functioneaza pe aceleasi terminale contactless pe care consumatorii le folosesc deja atunci cand plătesc cu cardurile de debit sau de credit.

Cardurile se inroleaza in dispozitiv prin deschiderea aplicatiei Wallet.  Fiecare tranzactie Apple Pay este validata prin Touch ID sau Face ID, pentru mai mare  siguranta la toate platile facute prin Apple Pay. Potrivit reprezentantilor Visa, clientii Bancii Transilvania, ING Bank, Orange Money, Revolut si UniCredit Bank pot de acum sa faca rapid si confortabil cumparaturi in magazine, din aplicatii si de pe internet datorita tehnologiilor contactless si de tokenizare ale Visa.

Interesant:   Vom merge in Turcia doar cu Cartea de Identitate

De asemenea, Mastercard anunta ca, impreuna cu partenerii sai – Banca Transilvania, Edenred, Monese, Revolut si UniCredit Bank – consumatorii romani beneficiaza de posibilitatea de a plati prin serviciul Apple Pay, care ajuta la simplificarea si securizarea platilor mobile.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.