.

Aplicatia care va spune totul despre masinile second-hand

Distribuie prietenilor tai!

In doar cateva minute, puteti afla informatii despre majoritatea vehiculelor pentru care au fost inregistrate oficial, la societatile de asigurari, avarii produse la noi in tara. Registrul Auto Roman – RAR – a lansat o aplicatie prin care aflam istoricul de daune al autovehiculului.

Contra sumei de 35 de lei, care se achita online, primiti rapid pe mail intregul istoric de daune al masinii. Acest lucru este posibil ca urmare a informatiilor pe care le primeste RAR de la partenerii specializati care colecteaza date de la societatile de asigurare si atelierele de reparatii autorizate.

RAR ofera in continuare informatii gratuite, de exemplu valoarea indicata de odometru, insa marele avantaj este ca, impreuna cu aceste informatii, se pot primi si date complete legate de istoricul de daune, in cazul in care acesta exista.

Lista daunelor se poate obtine dupa ce accesati ISTORIC VEHICUL pe site-ul www.rarom.ro

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

Pentru a accesa aplicatia referitoare la istoricul de daune, utilizatorul este trebuie sa introduca seria de caroserie/sasiu si o adresa de e-mail. Apoi e redirectionat catre zona de plata cu cardul si, in doar cateva minute, va primi pe mail un document pdf cu istoricul de daune. Concret, veti afla zona de avarii – inclusiv pozitionarea acestora pe o macheta – valoarea aproximativa a devizului de reparatie, cat arata odometrul la data intocmirii devizului, gravitatea daunei din punct de vedere economic, si gradul de afectare a principalelor elemente de siguranta sau din structura de rezistenta.

E important sa aflam totul despre trecutul masinii second-hand, pentru ca astfel vom sti daca masina se incadreaza in uzura normala, in functie de vechime, sau daca a suferit avarii, mai mult sau mai putin grave. De nenumarate ori, clientii au fost inselati de samsarii de masini si s-au trezit ca autovehiculul cumparat, uneori cu mai multi bani decat merita, ar hibe mari.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.