.

Aplicația care te ajută să faci parenting cu blândețe

sigle-01 (1)_16x9
Distribuie prietenilor tai!

Conform statisticilor recente, în România există peste 26 de milioane de conexiuni mobile, adică 135,6% raportat la populația țării. Peste 86% dintre copiii cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani utilizează smartphone-ul în fiecare zi. Putem vorbi, deci, de o dependență în rândul copiilor pentru dispozitive digitale și o preocupare crescândă a părinților pentru sănătatea celor mici.

În fața acestei situații în ascensiune, SABS, o companie din Iași, propune o SOLUȚIE 100% românească. Compania a lansat Tutorina, o aplicație de parenting inteligent care redefinește total conceptul de control parental, introducând actul de negociere cu blândețe între copil și părinte.

image002

În comparație cu aplicațiile de control parental clasice, Tutorina este gândită ca partener de încredere pentru părinți și copii, având ca obiectiv promovarea înțelegerii reciproce, medierea și negocierea blândă între cele două părți. Aplicația a fost dezvoltată în colaborare și pe recomandările specialiștilor în psihologie infantilă și face posibilă crearea unui echilibru între activitățile online și timpul petrecut împreună, în familie.

Tutorina-Pentru părinți conștienți și copii responsabili

Tutorina își propune rezolvarea conflictelor inevitabile dintre copii și părinți legate de timpul zilnic de ecran luând în calcul atât dorințele copiilor, cât și nevoile părinților. Aplicația contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor în era digitală. Designul și funcționalitățile răspund nevoilor și exigențelor utilizatorilor de toate vârstele, făcând posibile:

Promovarea relațiilor armonioase: Prin intermediul acordului digital acceptat de ambele părți implicate, Tutorina încurajează dezvoltarea unor relații armonioase între părinți și copii.

Filtrarea conținutului: Cu ajutorul instrumentului de filtrare, Tutorina oferă părinților posibilitatea de a gestiona accesul la conținutul online inadecvat, asigurând astfel protecția copiilor.

Funcționalitate educativă: Prin intermediul modulului educațional, Tutorina se adaptează la nevoile și stilul de învățare al fiecărui copil, oferind experiențe de învățare personalizate

Motivarea copiilor: Aplicația utilizează un sistem de progresie care motivează copiii să deblocheze niveluri, să câștige premii și să atingă performanțe avansate, stimulându-le astfel implicarea și progresul în activitățile digitale.

Echilibrul activităților online și offline: Scopul aplicației este să creeze un echilibru între activitățile online și timpul petrecut în familie, oferind un mediu digital armonios în care copiii pot explora, învăța și crește, iar părinții pot gestiona în mod proactiv implicarea lor în lumea digitală.

Monitorizarea și controlul aplicațiilor: Tutorina permite părinților să obțină informații despre aplicațiile folosite de copiii lor și să stabilească limite de timp sau să blocheze accesul la anumite aplicații.

Localizare în timp real: Prin funcționalitatea de urmărire în timp real, Tutorina le oferă părinților posibilitatea de a ști întotdeauna unde se află copiii lor, asigurându-le astfel siguranța.

Generare de rapoarte și informații detaliate: Aplicația generează rapoarte și analize detaliate despre activitățile desfășurate pe ecran, utilizarea aplicațiilor și istoricul activităților, oferind părinților informații valoroase pentru a înțelege mai bine comportamentul digital al copiilor lor.

Aplicația este disponibilă în Google Play Store https://rb.gy/r3a2k și App Store https://is.gd/tutorina. Primii 1000 de utilizatori înscriși pe www.tutorina.com vor beneficia de un abonament GRATUIT timp de un an.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională și Bugetul de Stat, prin Programul Operațional Competitivitate. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.