.

Apeluri video pe Twitter

Distribuie prietenilor tai!

Platforma de socializare se extinde cu apeluri audio si video. Anuntul a fost facut de proprietarul Twitter, Elon Musk. El isi propune sa faca din Twitter o aplicatie care reuneste mai multe functii.

„In curand, se vor putea face apeluri voce si video de pe contul Twitter catre orice cont de pe platforma. Astfel, puteti comunica, oriunde in lume, fara sa va dati numarul de telefon” – a precizat Elon Musk.

Twitter ar oferi astfel un instrument similar celor deja disponibile pe retelele Instagram si Facebook. Musk intentioneaza sa implementeze si posibilitatea de criptare a mesajelor private. „Acest sistem va deveni rapid mai sofisticat. Nu as putea sa va citesc mesajele private nici daca mi-ar pune cineva pistolul la tampla” – afirma Elon Musk.

De la sosirea sa in fruntea Twitter, Elon Musk a facut numeroase schimbari si a introdus mai multe functii noi pe platforma.

Cand a cumparat Twitter, pentru suma de 44 miliarde dolari, Musk a spus ca are intentia de a construi o aplicatie universala care sa permita, printre altele, mesaje criptate, tweet-uri mai lungi si mijloace de plata.

De asemenea, Twitter a anuntat ca va incepe inlaturarea si arhivarea conturilor care sunt inactive de cativa ani.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.