.

Anul Nou Chinezesc: ce ne aduce Iepurele de apa

Distribuie prietenilor tai!

In cultura chineza, iepurele, al patrulea animal din zodiac, e simbolul prosperitatii si longetivitatii, asadar 2023 va fi anul sperantei, spun astrologii. Anul nou chinezesc incepe pe 22 ianuarie si dureaza pana pe 9 februarie, 2024. Iata la ce ne putem astepta:

Iepure

Va fi un an decisiv, nu usor, cu schimbari majore, gandite de mai multa vreme, dar puse in practica in 2023. Schimbarile vizeaza cariera mai ales si au loc in a doua parte a anului. Pentru Iepure, 2023 e un an al prosperitatii financiare. In plan personal, e un an marcat de senzualitate.

Sobolan

Probabil Sobolanul va trebui sa-si asume niste riscuri pentru a putea avansa profesional sau in afaceri. Atentie la lingusitori, vor fi oameni care va spun ceea ce vreti sa auziti. Un an favorabil finantelor, cu multe castiguri, unele rezultate in urma muncii depuse, altele obtinute usor, prin investitii destepte.

Bivol

Un an in care Bivolul trebuie sa-si tempereze agitatia. Altfel, va face greseli si la serviciu, si in familie. Nu vor lipsi provocarile, 2023 nefiind un an tocmai simplu pentru Bivol. Insa cu tact si cu ajutorul prietenilor veti naviga prin toate problemele, iar la final apare curcubeul.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

Tigru

Iesiti din starea de contemplatie si treceti la actiune. Resursele trebuie gestionate cu chibzuinta, pentru ca exista tendinta unor pierderi. Daca te mobilizezi, profesional vei straluci pur si simplu. Totul e sa te decizi sa iesi din zona de confort. In dragoste, nu va jucati cu focul ! Ganditi-va de doua ori inainte de a actiona.

Dragon

Si pentru Dragon e valabil avertismentul legat de bani. De asemenea, mai multa atentie la sanatate si la grija de sine. Problemele din dragoste pot fi rezolvate, dar cu calm. Evitai deciziile impulsive, indiferent de plan: familie, serviciu, bani.

Sarpe

An excelent pentru Sarpe. Abunda ofertele profesionale sau in dragoste. Dar mai ales cariera va intereseaza si va dedicati suta la suta. Prea multa munca strica. Daca nu va veti odihni, apar probleme de sanatate. Nu va neglijati apropiatii, din cauza preocuparilor profesionale.

Cal

Se recomanda mai multa flexibilitate. Calul are accese de incapatanare in 2023, iar aceste accese trebuie tinute sub control. Nu e cel mai bun an pentru Cal sub aspectul muncii, in sensul ca trebuie sa munceasca mult mai mult, iar rezultatele vor fi sub asteptari.

Interesant:   De ce nu poate Israelul sa invinga gruparea terorista Hamas?

Capra

Un an turbulent, dar norocos pentru Capra, dar problemele nu vor lipsi. Insa veti trece cu bine peste orice. Pastrati-va optimismul si actionati cu moderatie, fara sa luati decizii rapide, pe care apoi le veti regreta.

Maimuta

Un an cu multe suisuri si coborasuri. Perioadele nori-soare vor alterna des, dar pe total e un an bun, in care Maimuta se poate pune in valoare – la locul de munca sau in iubire – cu toate ca ea nu chiar cel bun prieten al Iepurelui si deci vor fi adversitati.

Cocos

An plini de schimbari. Pe unele vi le doreati, altele sunt o surpriza. Chiar daca surprizele par mai putin placute, in cele din urma se dovedesc benefice. Mai putin noroc la bani si in cariera. Dar aveti noroc in dragoste.

Caine

Lasati trecutul si concentrati-va pe viitor. Ceea ce ati pierdut in 2022, din cauza proastelor alegeri, nu se mai intoarce. Mai multa atentie la sanatate, nu neglijati simptome ce pot parea minore. Banii nu sunt marele vostru noroc in 2023.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

Porc

Un an echilibrat si in profesie si in viata de familie. Porcul este mai temperat decat de obicei, nu se mai arunca in discutii si lupte inutile. E nevoie de mai mult efort, daca vreti sa va bucurati de prosperitate. Nu e un an in care banii sa vina usor.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.