.

Aniversarea anului: familia Simpson

Distribuie prietenilor tai!

Familia Simpson implineste 30 de ani. Indragitul sitcom animat a debutat in decembrie 1989 si intreg anul acesta au loc diverse evenimente pentru sarbatorirea simpaticilor membri ai familiei Simpson. Vineri, 19 aprilie, a fost declarata ziua Familiei Simpson, marcata in Statele Unite, dar si dincolo de granitele americane.

Homer, Marge, Bart, Lisa si Maggie sunt extrem de populari, in randul tuturor categoriilor de varsta, de la copii si tineri, pana la adulti si varstnici.

Este cel mai lung sitcom din SUA, in materie de sezoane si episoade. Pana acum au fost difuzate 659 de episoade, iar potrivit revistei Time este cea mai buna serie de televiziune din secolul al XX-lea.

Au existat si critici la adresa sitcomului animat. Unii considera ca exista unele stereotipuri legate de imigranti, pornind de la personajul indianului Apu.

Cei fara simtul umorului l-au criticat si pe rebelul Bart, “un elev nu prea silitor, care face nazbatii si scapa nepedepsit, deci nu poate fi un model pentru copii”.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.