.

Angela Merkel tremură incontrolabil. Din nou

Distribuie prietenilor tai!

Pentru a doua oră în decurs de opt zile, cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsă în timp ce tremura incontrolabil, la un eveniment oficial. Șefa guvernului de la Berlin a fost filmată în timp ce a început să tremure, timp de aproape 2 minute, la o ceremonia alături de președitele german, în capitala țării. Acum opt zile, Angela Merkel a fost filmată în aceeași ipostază în timpul vizitei noului președinte al Ucrainei la Berlin.

În vârstă de 64 de ani, Merkel a încercat acum să-și mascheze tremurul necontrolat prin împreunarea mâinilor, însă gestul nu a avut succes. Ei I s-a oferit un pahar de apă, însă a refuzat să îl bea. Primul incident a fost pus de către Angela Merkel și de către apropiații săi pe seama deshidratării.

La scurt timp de la acest incident, lidera guvernului german a plecat cu un avion oficial la summitul G20 care va avea loc în Japonia.

Interesant:   Presedintele Iranului, Ebrahim Raissi, mort intr-un accident de elicopter

“Totul decurge conform planului. Cancelarul federal se simte bine”, a declrata purtătorul ei de cuvânt, Steffen Seibert.

Agenția germană de știri DPA precizează că, deși în Germania sunt temperaturi destul de ridicate, la ceremonia la care Merkel a început să tremure nu era foarte cald.

Starea de sănătate a cancelarului îi îngrijorează pe analiștii politici, care notează că la întoarcerea din Japonia, pe Angela Merkel o așteaptă o serie de negocieri dificile la summitul UE de la Bruxelles, de duminică, pentru a găsi un candidat pentru postul de președinte al Comisiei Europene, în locul lui Jean-Claude Juncker.

Presa germană amintește că, în afară de cele două episoade recente, Merkel a mai prezentat o criză incontrolabilă de tremurat în 2017, în timpul unei vizite în Mexic. Ea a fost controlată de medici, însă aceștia nu au descoperit nimic deosebit. Nu au fost semne că Angela Merkel ar suferi de Parkinson, de exemplu, boală ale cărei simptome sunt aceste gesturi de tremur.

Interesant:   Americanii, mai dezbinati ca niciodata dupa verdictul primit de Trump

Angela Merkel este la al patrulea mandat de cancelar și se află la conducerea Germaniei din 2005. Ea își va încheia mandatul actual în 2021 și a anunțat că nu mai candidează pentru un al cincilea mandat.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.