.

Americanii sunt in spatele atacului cu drone asupra Kremlinului, afirma Federatia Rusa

Distribuie prietenilor tai!

Rusia ii acuza pe americani ca s-ar afla in spatele atacului cu drone asupra Kremlinului, atac care, afirma Moscova, ar fi avut drept scop lichidarea presedintelui Vladimir Putin.

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a lasat sa se inteleaga ca, desi atacul ar fi fost executat de ucraineni, comanda ar fi venit de la Washington. „Administratia americana trebuie sa fie constienta de faptul ca Rusia stia ca SUA selecteaza tintele, iar Ucraina nu face decat sa implementeze planurile americane” – a declarat Peskov, fara sa ofere vreo dovada privind implicarea americana.

Conducerea Ucrainei a dezmintit ferm ca ar fi lansat cele doua drone asuspra Kremlinului.

„Incercarile de a nega acest lucru, atat la Kiev, cat si la Washington, sunt, desigur, absolut ridicole. Stim foarte bine ca deciziile cu privire la astfel de actiuni, astfel de atacuri teroriste, nu se iau la Kiev, ci la Washington” – a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Interesant:   Din cauza caniculei, a cedat reteaua de electricitate din mai multe tari

Potrivit imaginilor video care circula, doua obiecte zburatoare se vad apropiindu-se de Kremlin. Unul dintre ele a explodat si s-a vazut o lumina puternica.

Analistii spun ca, indiferent cine a lansat acest atac, prezenta celor doua drone langa Kremlin e o lovitura umilitoare pentru Rusia. Desi au fost distruse, faptul ca au ajuns pana la sediul puterii politice din Federatia Rusia, resedinta lui Vladimir Putin, inseamna o vulnerabilitate a spatiului aerican al Rusiei.

Fostul presedinte rus, Dmitri Medvedev, deja celebru pentru afirmatiile sale explozive, a declarat ca e necesara „eliminarea presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, ca represalii pentru acest atac terorist asupra Kremlinului.”

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.