.

Americanii interzic țigările electronice cu arome

Distribuie prietenilor tai!

Autoritățile din Statele Unite au anunțat că vor interzice unele țigaretele electronice cu arome, pe fondul creșterii îngrijorării privind tot mai multe cazuri de utilizare a acestora de către adolescenți. Interdicția se aplică țigaretelor cu arome de mentă și de fructe care sunt vândute în cutii, la fel ca cele foarte populare comercializate de Juul. De precizat că autoritățile americane permit vânzarea țigaretelor cu arome mentolate sau de fructe comercializate în forme diferite decât cele de casete. Acțiunea a fost gândită de aproape un an, iar câteva state americane au votat deja legi asemănătoare la nivel local. Coreea de Sud, India sau Brazilia sunt printre țările care au anunțat că introduc reguli stricte în privința țigărilor electronice. China, de asemenea, a anunțat restricții în comercializarea acestor produse.

Cel puțin 55 de oameni au murit în Statele Unite și alți peste 2.500 sunt internați în spitale din cauza problemelor legate de fumatul țigărilor electronice, potrivit autorităților de la Washington. Anchetatorii americani sunt de părere că una din cauza îmbolnăvirii oamenilor și al declanșării afecțiunilor pulmonare este prezența acetatului de vitamina E în produse, alături de marijuana, uneori. În septembrie, președintele Donald Trump a declarat că va interizce toate țigările electronice cu arome, însă între timp și-a mai nuanțat poziția în urma protestelor industriei tutunului.

Interesant:   Cum să ai grijă de protezele tale dentare: sfaturi și trucuri

“Trebuie să ne protejăm familiile. În același timp, este o indystrie imensă. Vrem să protejăm industria”, a declarat recent Donald Trump.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.