.

Americanii au trimis drone deasupra Fasiei Gaza pentru a ajuta la cautarea ostaticilor

Distribuie prietenilor tai!

Pentagonul a confirmat faptul ca a dirijat drone spre Fasia Gaza cu speranta ca aparatele de zbor vor intercepta informatii despre ostaticii israelieni si straini aflati in mainile teroristilor Hamas de o luna de zile.

Internautii pasionati de urmarirea zborurilor prin sistemul flight track au descoperit dronele deasupra Fasiei Gaza. In cele din urma, americanii au recunoscut zborurile.

“Pentru a ajuta la eforturile de gasire a ostaticilor, SUA efectueaza zboruri cu drone deasupra Fasiei Gaza. Ii ajutam pe partenerii nostri israelieni in munca lor de reperare a ostaticilor” – a precizat un purtator de cuvant de la Pentagon.

In atacul-surpriza din 7 octombrie, teroristii Hamas au luat in jur de 240 de ostatici, atat israelieni, cat si straini. Pana acum, gruparea palestiniana a eliberat doar 4 femei, doua israelience si doua israelo-americane. Teroristii afirma ca 60 de ostatici ar fi murit in bombardamentele aviatiei israeliene, din cadrul amplei operatiuni militare declansate de statul evreu dupa atacul Hamas.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Printre ostatici sunt si persoane cu dubla cetatenie, romana si israeliana.

Americanii survoleaza Gaza cu drone tip MQ-9 Reaper, dotate cu sisteme de inregistrare, sensori, radare si camere sofisticate. Acestea zboara la o inaltime de 50.000 de picioare si au o autonomie de zbor de mai bine de 27 de ore.

Se pare ca ostaticii sunt tinuti in grupuri mici, in diverse locuri, in vasta retea de tuneluri subterane din Gaza. Teroristii Hamas dispun de aproape 500 de kilometri de tuneluri, pe mai multe nivele. Acolo se ascund, depoziteaza armament, combustibil si au adevarate centre logistice subterane.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.