.

Ambasadorul României la Beijing a primit premiul ”News Person of the Year”

Distribuie prietenilor tai!

Home and Abroad News Press și-a sărbătorit în data de 17 martie cea de-a XVIII-a aniversare. Cu această ocazie, Home and Abroad News Press a continuat tradiția de înmânare a premiilor anuale pentru ”News Person of the Year” (Persoana de știri a anului), inițiată în urmă cu 8 ani.

Printre cei nominalizați la ediția din 2018 s-a numărat și ambasadorul României în China, E.S. Basil Constantinescu, alături de alți cinci șefi de misiune acreditați la Beijing: Algeria, Austria, Bahrain, Bangladesh, Islanda și Portugalia. Premiul ediției 2018 a News Person of the Year a fost acordat ambasadorului român, pentru contribuțiile sale la promovarea relațiilor bilaterale dintre România și China. În expunerea de motive pentru câștigarea premiului, organizatorii au menționat, printre altele, eforturile șefului de misiune român în promovarea activă a educației, economiei, comerțului și culturii dintre China și România.

„Cred că suntem de acord, cu toții, că presa și media au devenit printre cei mai importanți ambasadori ai zilelor noastre. Totodată, presa și media – în general –,   joacă rolul de ochi și de urechi ai diplomației. Datorită eforturilor neobosite ale jurnaliștilor noștri, lumea de astăzi este mai conectată, mai transparentă, mai dreaptă și mai unită ca niciodată altcândva în istorie”, a declarat șeful de misiune român la acceptarea premiului.

Interesant:   Din cauza caniculei, a cedat reteaua de electricitate din mai multe tari
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.