.

Amanta lui Putin a inaugurat un centru sportiv la Soci

Distribuie prietenilor tai!

Intr-una dintre rarele sale aparitii publice, Alina Kabaeva, 39 de ani, a participat la inaugurarea unui centru de gimnastica din Soci, Rusia. Ea insasi e o fosta gimnasta de succes.

Se crede ca cei doi au o relatie de ani de zile, ba chiar sunt zvonuri ca s-ar fi casatorit in mare secret. Kabaeva apare rareori in public. Anul acesta a fost vazuta doar de cateva ori.

In micul discurs tinut la inaugurarea centrului de gimnastica de performanta, Alina Kabaeva a declarat ca, pe vremea cand facea ea gimnastica, nici n-ar fi visat la asemenea conditii de antrenament. “Iata insa ca imposibilul poate deveni posibil. Iar Rusia este o tara are ofera foarte multe posibilitati”– a spus Kabaeva, fosta gimnasta olimpica, medaliata cu aur. Ea nu a mentionat numele presedintelui si nu a facut nicio referire la razboiul din Ucraina.

Se pare ca presupusa relatie de iubire cu presedintele Vladimir Putin dateaza de 15 ani. Kabaeva nu are nicio functie publica dar, se spune, este extrem de bogata. Presa occidentala a scris adesea ca ea ar trai in Elvetia, impreuna cu cei 2 sau 3 copii pe care ii are cu Putin, 70 de ani. Presa din Rusia nu scrie niciodata despre aceasta poveste de iubire, e un subiect tabu. Vladimir Putin a divortat de sotia sa, Liudmila, in 2014, dupa 30 de ani de casnicie. Putin are doua fete din casatoria cu Liudmila.

Interesant:   Haos pe glob! O pana informatica a paralizat omenirea

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.