.

Alerta in zona de nord a județului Tulcea si in zona de granita cu Ucraina a judetului Galati

Distribuie prietenilor tai!

In noaptea de miercuri spre joi a fost emis un mesaj RO-alert de avertizare despre posibilitatea caderii unor obiecte din spatiul aerian. Rusii au lansat, se pare, noi atacuri cu drone asupra porturilor ucrainene, iar bucati de proiectile ar putea sa cada pe teritoriul Romaniei.

Exista indicii ca asupra teritoriului ucrainean, in apropierea granitei cu Romania sunt desfasurate atacuri aeriene. Populatia din zona de granita este informata prin acest mesaj despre posibilele pericole si este sfatuita sa nu intre in panica si sa ia masuri de protectie si adapostire daca situatia o impune.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „DELTA” al judetului Tulcea, sub coordonarea IGSU, impreuna cu institutiile cu rol de aparare monitorizeaza situatia generata de conflictul armat din zona de granita cu statul Roman pentru a oferi protectie si sprijin comunitatilor din regiune.

Nu ar fi pentru prima oara cand cad resturi de proiectile pe teritoriul Romaniei. Acum cateva luni, au fost gasite resturi din dronele rusesti lansate asupra Ucrainei,  ultimul incident de acest gen avand loc in localitatea Nufăru din judetul Tulcea. Echipa mixta de cercetare si verificare de la ministerul Apararii a stabilit ca fragmentele in cauza erau dintr-o drona similara celor folosite de armata rusa.

Interesant:   De ce nu poate Israelul sa invinga gruparea terorista Hamas?

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.