.

Ai moștenit un apartament de la părinții tăi? 3 renovări minime pe care trebuie să le faci înainte de a-l închiria

aimostenitunapartamentdelaparintiitai
Distribuie prietenilor tai!

La o anumită vârstă ajungem să ne trezim cu moșteniri de la membri ai familiei mai apropiați sau mai îndepărtați. Ceea ce au deținut părinții este normal să revină copiilor, dar pot exista și anumite rude care nu au moștenitori și atunci bunurile revin celui mai norocos din familie. Unii ajung în posesia acestor bunuri târziu, când probabil nu mai au nevoie de ele. Poate sunt plecați în străinătate, poate au reușit să-și facă pe cont propriu un rost în țară, iar bunurile mobile sau imobile ajung să fie, de multe ori, vândute.

Profită de moștenire pe termen lung

Indiferent de ce relație ai avut cu părinții tăi, este păcat să nu profiți de un apartament dacă îți rămâne moștenire. Primul aspect pe care trebuie să îl rezolvi este cel legal, să te asiguri la un notar că toate actele și documentele sunt în ordine. Apoi, te poți hotărî ce să faci cu noua proprietate. Totuși, trebuie să ții cont că vânzarea acesteia, cu toate că e cea mai rapidă soluție, nu este neapărat și cea mai bună. Mai bine investești câțiva bani în apartament și după aceea te bucuri de un venit pasiv.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

1. Electrocasnice mari

Chiar dacă electrocasnicele din locuință au fost schimbate recent de către părinții tăi, chiriașilor le-ar plăcea să vadă că acestea sunt noi. Investiția nu este una foarte mare, nu trebuie să fie cele mai bune variante de pe piață, ci să aibă un raport calitate preț bun. Important e să schimbi frigiderul, mașina de spălat și cuptorul. Totuși, în loc de cuptor poți alege să cumperi un airfryer, iar tinerii vor fi mai atrași de acesta.

2. Centrală termică

Centralele sunt schimbate cam rar în orice locuință, mai ales dacă acestea nu prezintă probleme sau defecțiuni majore. Probabil că și părinții tăi au folosit aceeași centrală câțiva ani la rând. De aceea, aceasta este una dintre primele investiții pe care trebuie să le faci. Oferă condiții bune chiriașilor și alege o centrală electrică de pe hornbach.ro. Gama variată de produse îți permite să alegi cea mai bună variantă pentru nevoile tale. În funcție de zona țării în care vrei să închiriezi apartamentul, faptul că acesta dispune de o centrală proprie poate crește prețul chiriei.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

3. Mobilierul dormitorului

Fie că vrei să îl închiriezi pe termen lung sau în regim hotelier, orice om va dori ca mobila din dormitor să fie nouă și în stare bună. De aceea, este esențial să cumperi un pat, o saltea și un dulap, toate noi, pentru dormitor. De asemenea, sunt necesare și accesoriile aferente, perne, pături și așternuturi. Nu trebuie să te temi că vei avea chiriași care vor deteriora bunurile. Oricum, la începutul perioadei vei percepe o chirie în avans care va acoperi eventualele daune din apartament.

În concluzie, este mai avantajos pentru tine să profiți pe termen lung de un apartament pe care l-ai primit moștenire decât să îl vinzi, dar acesta are nevoie de puțină atenție înainte de a-ți aduce un venit pasiv în fiecare lună!

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.