.

etoro

Aglomeratie mare pe litoral, in pofida pandemiei

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Localurile, cluburile si terasele de la mare sunt pline; multe dintre ele nu aplica masurile de distantare si de igiena cerute de autoritati pentru oprirea raspandirii coronavirusului.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vizitat mai multe localuri de pe litoral si a declarat ca a gasit multe locatii supraaglomerate; pentru aceste cazuri, ministrul muncii spune ca trebuie sa se apeleze la jandarmerie.

Violeta Alexandru afirma ca sunt de vina administratorii localurilor, dar si clientii, multi dintre ei refuzand sa se conformeze distantarii si chiar fiind revoltati de vizita autoritatilor. ”Nu se poate imagina o situatie sub control fara responsabilitatea ambelor parti”, a declarat ministrul Muncii, dupa ce a vizitat mai multi agenti economici de pe Litoral. Ea le-a atras atentia managerilor cluburilor si teraselor  sa se implice mai mult pentru a preveni raspandirea virusului, dar si pentru a evita inchiderea localurilor.

Val de controale in toata tara

Pe fondul cresterii numarului de noi infectati, in toata tara au avut loc controale la agentii economici. Numai in Centrul Vechi, in Bucuresti, suma amenzilor a depasit 210 mii lei. Azi-noapte, terasele erau pline, iar pe stradute de-abia te puteai strecura. Controalele au vizat atat respectarea masurilor de protectie anti-COVID, dar si evaziunea fiscala, munca la negru si calitatea produselor puse in vanzare.

Interesant:   Pfizer mai pregateste o tura de vaccinare, a treia, dar probabil nu si ultima

Noile cazuri, in usoara scadere

In ultimele 24 de ore (sambata ora 13-duminica ora 13) s-au inregistrat 456 de noi cazuri COVID in Romania, o usoara scadere fata de ziua anterioara, cand numarul infectatilor a fost de aproape700. A crescut usor numarul persoanelor in stare grava, aflate la Terapie Intensiva: 243.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.