.

Agentul guvernamental la CEDO a acționat CONTRA intereselor României și pentru interesele lui LIVIU DRAGNEA

Distribuie prietenilor tai!

Decizie radicală luată de noul ministru de Externe al României, Bogdan Aurescu. Acesta a dispus retragerea observațiilor transmise la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de către fostul Agent guvernamental, Viorel Mocanu, pentru că ar fi fost împotriva României.

„Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a dispus retragerea observațiilor transmise către Curtea Europeană a Drepturilor Omului de către fostul Agent guvernamental pentru CEDO, domnul Viorel Mocanu, în cauza Dragnea împotriva României și în cauzele având obiect similar cu respectiva cauză”, se arată într-un comunicat al MAE.

Decizia a fost luată pe baza argumentației Direcției Agent Guvernamental din cadrul MAE, întrucât respectivele observații au fost întocmite cu nerespectarea procedurilor de lucru ale direcției de specialitate menționate din MAE, fiind formulate în detrimentul intereselor statului român și cu nesocotirea punctelor de vedere transmise de autoritățile naționale cu competențe în domeniul de referință.

Ministerul Afacerilor Externe mai informează că a fost solicitat Curții să permită transmiterea de noi observații în aceste cauze, care să reflecte prevederile legale și practica națională în materie.

Interesant:   România intră în spațiul Schengen

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.