.

Afla totul despre procesul de inchirierea unei schele metalice

Distribuie prietenilor tai!

Alege sa fii protejat atunci cand lucrezi in domeniul constructiilor. Apeleaza la un echipament esential precum schela metalica si astfel, vei putea construi in siguranta.

In prezent poti opta sa inchiriezi toate produsele de care ai nevoie, colaborand cu o firma de incredere. Iata ce trebuie sa cunosti despre acest proces.

Schela metalica

Schela metalica este un echipament esential care te ajuta sa lucrezi la inaltime. Indiferent de constructia ta, poate fi o casa, o cladire de birouri sau o hala, este important sa utilizezi diferite echipamente astfel incat sa fii protejat. Lucrul la inaltime cu ajutorul schelelor nu este o tehnica specifica erei moderne, ci este o tehnica folosita inca din antichitate. Piramidele s-au construit cu ajutorul schelelor din lemn.

Din ce materiale se produc schelele?

In antichitate schelele erau confectionate din lemn, iar pe parcurs ce anii au trecut si tehnologia a avansat, pentru realizarea acestor produse s-a folosit metalul galvanizat. Ultimele modele de schele sunt acum fabricate din materiale moderne, asa cum este fibra de sticla sau diversi polimeri.

Interesant:   Canicula da (si mai mult) peste cap circulatia trenurilor

Modele de schele metalice

Pentru realizarea unei constructii si finisarea acesteia este indicat sa utilizezi trei modele de schele metalice. Modul de amplasare este ceea ce le deosebeste, iar in functie de etapa constructiei poti alege:

 • schela fixa de fatada – acest model de schela il poti utiliza cand lucrezi la exteriorul cladirii. In acest fel vei avea acces pana la cele mai inalte nivele;
 • schela mobila – acest model il poti utiliza atat la exterior cat si la interiorul cladirii. Fiind o schela mobila se poate muta cu usurinta;
 • schela de interior – acest model il vei folosi atunci cand lucrezi in interiorul unei constructii. Fiind o schela care se regleza, poti ajunge cu usurinta la tavanul incaperilor.

 

Cum poti monta o schela metalica?

Intotdeauna trebuie sa respecti instructiunile de montaj. Daca nu detii experienta necesara, este recomandat sa apelezi la serviciile unei firme de profil. Astfel, vei fii protejat si nu risti sa te accidentezi in timpul montajului sau in momentul in care lucrezi pe schela, ca urmare a unui montaj nepotrivit.

Interesant:   De ce nu poate Israelul sa invinga gruparea terorista Hamas?

 

 

De unde sa achizitionezi echipamentele necesare unei constructii?

Daca alegi sa achizitionezi diferite echipamente necesare unei constructii, este bine sa stii ca pretul acestora este ridicat. Mai mult, dupa aceasta investitie trebuie sa aloci un buget pentru mentenanta produselor, transportul si depozitarea lor. In functie de nevoie ta, ai la dispozitie varianta de a inchiria echipamente si astfel, investitia ta sa fie una cat mai rezonabila. Pe piata exista numeroase firme care iti pun la dispozitie tot ce este necesar ca sa poti realiza constructia in conditii de siguranta. Printre cele mai importante echipamente si utilaje, gasesti: schele metalice, macarale, cofraje sau buldoexcavatoare.

Ce este necesar sa verifici inainte de a semna un contract de inchiriere?

Daca alegi sa inchiriezi diverse echipamente necesare unei constructii, asigura-te ca te informezi inainte de mai multe aspecte, precum:

 • experienta companiei cu care vei colabora;
 • portofoliu de clienti detinut de respectiva companie;
 • ce materiale si echipamente iti pot pune la dispozitie;
 • care este vechimea acestor echipamente;
 • din ce materiale sunt fabricate;
 • daca in oferta ai inclus transportul si montajul echipamentelor;
 • daca ai nevoie de schele metalice, sa ai posibilitatea de a inchiria toate cele trei modele: fixa, mobila si de interior;
 • care sunt costurile de inchiriere pentru echipamente.
Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

 

Cu ce companie poti colabora?

Daca esti in cautare de schela de inchiriat, alege sa colaborezi o companie care detine experienta in domeniul constructiilor si care iti pune la dispozitie echipamentele sau materialele de care ai nevoie. Lucinvest.ro poate fi alegerea potrivita atunci cand doresti sa beneficiezi de servicii de calitate!

Date de contact:

E-mail: office@lucinvest.ro

Telefon: (40)745.410.817

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.