.

Afla cine sunt specialistii in vanzari schele metalice fabricate in Europa si achizitioneaza de la cei mai buni

Distribuie prietenilor tai!

O gama completa de echipamente si utilaje tehnice este una absolut necesara pe orice santier, indiferent de complexitatea lucrarilor: mici, medii si mari. La preturi avantajoase, exista posibilitatea de achizitie a echipamentelor moderne, de ultima generatie, concepute de importanti producatori la nivel european.

Poti apela la furnizori renumiti de pe teritoriul tarii noastre, care se asigura de livrarea celor mai calitative echipamente destinate constructiilor, indiferent de profilul si destinatia cladirilor. Cei care se ocupa de vanzari schele metalice la nivel profesionist au in vedere usurinta in montaj si dezasamblare, ofera asistenta tehnica si o gama larga de produse in functie de necesitatile echipei de lucru. Afla mai multe!

 Schele fixe, schele mobile, schele reglabile – in functie de nevoile proiectului

Exista mai multe tipuri de schele care se utilizeaza in cadrul proiectelor de constructii, dupa necesitati. Astfel, exista posibilitatea de achizitie a unei game diverse de astfel de echipamente tehnice, ce include:

  1. Schele fixe pentru fatada
Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Acest tip de schela are o buna capacitate de sustinere a campului de lucru, de pana la 300 de kg / metru patrat.  Cu o latime a campului de lucru de 1 m, are un sistem de ancorare cu dibluri si permite o inaltime maxima de montare de 50 m. Acest tip de sustinere permite o deplina usurinta in manevrare/montaj.

  1. Schele de tip mobil

Aceste echipamente se utilizeaza in diferite etape ale procesului de constructie la inaltime si sunt extrem de flexibile in manevrare. La dimensiuni standard de 2 x 1,20 m, au o sarcina maxima de 200 kg si o inaltime de 15 m. Sunt bine ansamblate si au o structura de rezistenta stabila, ce ofera siguranta muncitorilor.

  1. Schele de tip reglabil

Schelele reglabile de interior se utilizeaza exclusiv in  amenajarile interioare, sunt solide , stabile si absolut necesare in orice echipa de lucru in constructii.  Respecta normele de protectie si siguranta in munca, prin structura robusta si sigura pe care o ofera ca si camp de lucru pentru echipele de lucratori la inaltime.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

 Schele metalice aduse din import: un reper al calitatii

Exista producatori renumiti la nivel european, care se asigura de cele mai inalte standarde in conceperea de schele metalice. Vestea buna este ca nu trebuie sa te deplasezi in strainatate pentru achizitia lor, intrucat pot fi cumparate si de pe teritoriul Romaniei, la pret bun, prin furnizorii ce au ca obiect de activitate comercializarea echipamentelor si a utilajelor tehnice. Pentru ca in joc este siguranta oamenilor, este obligatoriu sa optezi pentru cele mai calitative schele si structuri de sustinere, care pot garanta rezistenta si respectarea intru-totul a normelor de protectie si de siguranta in munca. Fara compromis!

Lucinvest.ro, numarul 1 in vanzari schele metalice de cea mai buna calitate                                                                  

Daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune echipamente tehnice, dar si de o bogata expertiza in oferirea serviciilor de asistenta, iti recomandam cu incredere Lucinvest.ro.

Aceasta companie ofera din 2005 solutii moderne si performante in domeniul constructiilor, prin echipamente si utilaje importate din Europa, de la cei mai renumiti producatori. Sunt numarul 1 in vanzari schele metalice, si nu intamplator, pentru ca au dovedit cele mai inalte standarde de calitate. Ele dispun de o durata de utilizare indelungata, si sunt omologate in conformitate cu normele autoritatilor din domeniul constructiilor, oferind plus de siguranta.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

 

Date de contact

Tel: 0745.410.817

E-mail: office@lucinvest.ro

 

 

 

 

 

 

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.