.

Adio, dar raman cu tine ! Lionel Messi ramane la Barca

Distribuie prietenilor tai!

Superstarul fotbalului mondial il acuza pe presedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ca nu s-a tinut de cuvant. Acum o saptamana, Messi a provocat un adevarat seism in lumea fotbalului, anuntand ca pleaca de la Barca.

Dupa zile intregi de speculatii si scenarii, Messi a anuntat ca nu pleaca de la clubul care l-a consacrat, pentru ca ar trebui sa dea Barca in judecata, ca sa nu il oblige sa plateasca clauza de reziliere, care se ridica la astronomica suma de 700 de milioane de euro. Messi nu a fost prezent la controlul medical anti-COVID, alaturi de echipa si nici la antrenamentul de la finalul saptamanii.

„Acesta e motivul pentru care voi continua sa joc la acest club. Presedintele mi-a spus ca pot pleca doar daca platesc 700 de milioane de euro, clauza de reziliere. Este imposibil. Alta posibilitate ar fi fost sa dau clubul in judecata. Dar nu am sa fac niciodata acest lucru: Barca e clubul pe care il iubesc, care mi-aoferit totul din prima zi, e clubul vietii mele” – a spus argentinianul, intr-un interviu pentru Goal.com

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Hatisuri juridice

Conform contractului, Messi poate deveni liber de contract la final de sezon, fara sa aiba vreo obligatie financiara. Ca sa poata pleca de la Barca ar fi trebuit sa anunte pana pe data 10 iunie. Fotbalistul spune insa ca, din motive de pandemie, acest termen nu s-a putut respecta, si ca el a inteles ca totul s-a decalat. Presedintele FC Barcelona a insistat insa ca poate parasi clubul doar dupa ce achita clauza de reziliere. S-a implicat in negocierile cu clubul inclusiv tatal lui Messi.

„In iunie, inca eram in competitii, in La Liga, in toiul acestei blestemate de pandemii, care a dat peste cap orice calendar. Presedintele si-a luat cuvantul inapoi, imi promisese ca la final de sezon ma lasa sa plec” – a declarat Messi.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.