.

Adevarul a iesit la iveala ! Netanyahu e bolnav de inima

Distribuie prietenilor tai!

Cand a fost internat de urgenta, saptamana trecuta, serviciul de presa al guvernului israelian afirma ca premierul Beniamin Netanyahu e bine si ca a fost vorba despre deshidratare.

Acum devine clar că s-a dorit minimalizarea episodului medical prin care a trecut seful guvernului israelian. Astfel ca acum medicii recunosc ca Netanyahu are probleme cardiace si are nevoie de stimulator cardiac.

“Acum o saptamana mi s-a pus un aparat de monitorizare. Aparatul a declansat alarma si am fost anuntat ca am nevoie de stimulator cardiac, urgent. Ma simt foarte bine, dar trebuie sa-i ascult pe medici” – le-a transmis Netanyahu israelienilor, intr-un mesaj video.

Premierul israelian are 73 de ani si weekendul trecut a fost internat de urgenta in spital. Presa israeliana a scris ca ar fi fost luat de acasa in stare de inconstienta. Insa serviciul de presa al guvernului a tinut sa precizeze ca starea premierului nu e grava. Medicii au declarat si ei ca a fost vorba despre … deshidratare.

Interesant:   Coșmarul trăit de nord-coreeni

Dupa cateva, chiar Netanyahu a inregistrat un mesaj video in care afirma ca a  fost la plaja cu sotia si ca nu a avut capul acoperit, nu a stat sub umbrela si nu a baut apa si de aceea a ajuns la spital cu deshidratare.

Aproape nimeni nu a crezut aceasta varianta, a deshidratarii. E imposibil ca Netanyahu sa nu fi luat masuri minime de protectie impotriva caniculei. Iata ca acum, adevarul a iesit la iveala. Netanyahu are probleme cardiace  si pe perioada interventiei chirurgicale, pentru montarea stimulatorului, postul de premier ii revine ministrului justitie, Yariv Levin.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.