.

Accident de munca mortal, in timpul unei partide de sex

Distribuie prietenilor tai!

Un tribunal din Paris a stabilit ca o companie este vinovata de moartea unui angajat, care a incetat din viata in timp ce era in deplasare de serviciu si facea sex cu o necunoscuta. Decizia a starnit o adevarata furtuna.

Barbatul a facut stop cardiac chiar in momentele culminante. Instanta pariziana a stabilit ca este accident de munca, iar familia are dreptul la despagubiri din partea angajatorului. Reprezentantii companiei au incercat sa convinga tribunalul ca barbatul nu indeplinea nicio sarcina de serviciu, in momentul in care a chemat-o pe necunoscuta la el in camera de hotel. Dar judecatorii au stabilit ca, potrivit legii franceze, compania este raspunzatoare de orice pateste salariatul plecat in interes de serviciu. Victima neobisnuitului accident de munca lucra ca inginer la o companie de servicii feroviare, de langa Paris. Intr-o deplasare in alt oras francez, a fost acostat de o necunoscuta, pe care a invitat-o la el in camera. “A avut o aventura extraconjugala cu o femeie complet necunoscuta” – a argumentat angajatorul sau, in fata judecatorilor. In instanta insa a avut castig de cauza firma de asigurari de sanatate.

Interesant:   Premierul slovac, impuscat ieri de un scriitor, e in coma indusa

“E ca si cum faci un dus sau mananci”

Asiguratorii au explicat ca decesul in aceste conditii se considera accident la locul de munca, intrucat raporturile sexuale sunt o activitate normala. “E ca si cum faci un dus sau mananci”– au spus ei. Legea franceza prevede ca un angajat, trimis undeva in interes de serviciu, are dreptul la protectie sociala pe toata perioada deplasarii, indiferent de circumstante.

Xavier X s-a refugiat in bratele unei necunoscute

Identitatea barbatului nu a fost data publicitatii, in documentele destinate presei a fost numit doar Xavier X. Din cele povestite la proces, intr-o seara friguroasa de iarna, in februarie 2013, pe cand se afla trimis de firma in Meung-sur-Loire, Xavier a cunoscut o localnica pe care a dus-o in camera lui de hotel. Cateva ore mai tarziu, barbatul a fost gasit fara viata. Facuse infarct.

6 ani de procese

Din 2013 si pana acum, compania de asigurari si angajatorul se judeca, pentru ca firma la care lucra Xavier refuza sa dea compensatii banesti familiei. Potrivit controversatei decizii luate de tribunalul parizian, angajatorul lui Xavier trebuie sa plateasca sotiei si copiilor 80 la suta din salariul pe care barbatul l-ar fi primit pana la pensie.

Interesant:   Presedintele Iranului, Ebrahim Raissi, mort intr-un accident de elicopter

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.