.

A murit o cunoscută actriță din serialul ”Game of Thrones”

Distribuie prietenilor tai!

Cunoscuta actriță britanică Diana Rigg, faimoasă pentru rolurile sale din serialul TV Avengers, un a jucat rolul Emmei Peel, și mai recent pentru rolul Olenna Tyrell din Game of Thrones a încetat din viață la vârsta de 82 de ani “A murit liniștită în această dimineață. Era acasă cu familia sa, care a cerut dreptul la intimitate în aceste momente dificile”, a anunțat agentul marei actirțe. De asemenea, Diana Rigg este cunoscută și pentru rolul Tracy, singura femeie care a devenit doamna James Bond, în filmul din 1969 ”În serviciul Secret al Majestății Sale”. Ea a mai apărut și în serial ”Victoria” produs de postul de televiziune ITV.A jucat rolul ducesei de Buccleuch în această drama regală iar în prezent, telespectatorii britanici o mai pot vedea pe regretata artistă în rolul doamnei Pumphrey în adaptarea Canalului 5 a piesei ”Toate creaturile mari și mici”. Fiica sa, actrița Rachael Stirling, a declarat: “Iubita mea mamă a murit în pace, în somn, în această dimineață, acasă, înconjurată de familie”.

Interesant:   ISIS revendica atentatul sangeros de la Moscova, dar exista mari dubii ca ei ar fi in spatele atacului

“Ea a murit din cauza unui cancer diagnosticat în luna martie și și-a petrecut ultimele luni reflectând cu bucurie la extraordinara ei viață, plină de iubire, zâmbete și mândrie pentru profesia sa. Îmi va lipsi nespus de mult.”

De asemenea, Sir Tom Stoppard a adăugat:”Timp de aproape jumătate din viața ei, Diana a fost cea mai frumoasă femeie din preajmă, dar a fost ceea ce se obișnuia să spună o luptătoare. Mergea la muncă cu mânecile suflecateși le zâmbea tuturor. Talentul ei a fost absolut strălucitor.”

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.