.

etoro

A murit bolnava care a ars la Floreasca, pe masa de operatie

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Femeia avea 66 de ani; ea a luat foc pe masa de operatii de la spitalul Floreasca, din Bucuresti, dupa ce un chirurg ar fi gresit dezinfectantele, iar la contactul cu electrocauterul, pielea femeii a luat foc. Avea arsuri de gradul 1 si 2 pe 35 la suta din corp.

Pacienta suferea de cancer pancreatic avansat. Incidentul s-a petrecut pe 22 decembrie, dupa ce a fost folosit bisturiul electric acu un biocid, desi instructiunile aparatului interzic aceasta combinatie.

Ministrul Sanatatii Victor Costache a declarat, dupa anuntarea decesului, ca spera “sa invatam cu totii din acest episod tulburaqtor, ca pe viitor, in niciun spital din Romania sa nu mai avem parte de o asemenea experienta traumatizanta.”

Protagonistul acestui scandal este medicul care o ingrijea, Mircea Beuran, membru PSD, fost consilier al lui Ion Iliescu. care a indicat interventia chirurgicala. Beuran sustine ca nu se afla in sala de operatii cand femeia a inceput sa arda. Documentele insa il contrazic: Beuran semnase in registrul de intrare in blocul operator.

Interesant:   Pfizer mai pregateste o tura de vaccinare, a treia, dar probabil nu si ultima

Scene de cosmar

Personalul medical – asistente si infirmiere – au povestit ca au asistat la scene de cosmar. Din sala de operatii iesea fum si se auzea larma si tipete.  Ministerul sanatatii a declansat o ancheta.

Colegiul Medicilor, alaturi de Beuran

Presedintele Colegiului Medicilor, Gheorghe Borcean, face apel la solidaritate cu doctorul Beuran si cere prietenilor si fostilor pacienti sa il apere, deoarece numele lui nu merita a fi stirbit inainte de finalizarea anchetei. „Asistam zilele acestea la un asalt mediatic indecent, neprofesionist si neinformat la adresa unuia dintre colegii nostri cu un renume profesional, care nu merita cu nimic a fi stirbit prin dezvoltari ideatice fara legaturi cu relatiile de cauzalitate, care au dus la acele intamplări” – afirma presedintele Colegiului Medicilor.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.