.

A cazut primul cap in fotbalul german dupa infrangerea din Qatar

Distribuie prietenilor tai!

Oliver Bierhoff, director sportiv al Federatiei Germane de Fotbal – DFB – a demisionat. Bierhoff paraseste Federatia dupa 18 ani.

Decizia a fost luata amiabil. Are loc la doar catev zile dupa ce nationala Germaniei a plecat acasa, fiind invinsa in Qatar de Japonia.

“Las locul unei noi conduceri. Nu plec fara sa-mi fac autocritica. In ultimii patru ani, nu am reusit sa construim pe fundatia succeselor anterioare si sa dam fanilor motive de bucurie. Unele decizii pe care noi le-am luat nu au fost cele bune. Nimeni nu regreta mai mult decat mine. Imi asum responsabilitatea – a spus Bierhoff, care a fost criticat vehement dupa infrangerea suferita in fata nationalei nipone.

In varsta de 54 de ani, fostul director sportiv a multumit colaboratorilor si celor care l-au sustinut si a marturisit ca, desi a demisionat din toate functiile, viata lui ramane concentrata pe fotbal. Nu s-a anuntat inca cine va veni in locul lui Oliver Bierhoff.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Se cere si capul lui Hansi Flick, selectionerul nationalei germane din 2021. Nimeni nu mai are incredere in el in perspectiva Campionatului European de Fotbal, pe care chiar Germania il va gazdui. Flick insa a declarat ca ramane si ca tocmai pregatirile pentru Campionatul European il stimuleaza sa continue pe banca nationalei germane. Zilele urmatoare sunt decisie. Presedintele Federatiei Germane de Fotbal, Bernd Neuendorf,  antrenorul nationale, Hansi Flick, si vicepresedintele Federatiei,  Hans-Joachim Watzke vor avea, in urmatoarele zile,  o sedinta de criza, de la care se asteapta decizii majore. Va fi analizat atat esecul usturator din Qatar, cat si viitoarea strategie, dupa aceasta infrangere care a bulversat cu totul Germania.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.