.

A aparut, in sfarsit, marele norocos

Distribuie prietenilor tai!

Al doilea mare premiu din istoria loteriei americane – 1,5 miliarde dolari – a fost revendicat, cu o intarziere de aproape 4 luni.

Biletul MegaMillions a fost cumparat in octombrie, dar pana acum nu se prezentase nimeni sa ridice premiul. 18 aprilie era ultima zi in care norocosul jucator sau norocoasa jucatoare mai putea sa-si revendice banii.

Castigatorul a dorit sa ramana anonim

Biletul a fost cumparat de la o benzinarie din South Carolina, iar faptul ca din octombrie si pana acum castigatorul nu a aparut a dat nastere unor scenarii mai mult sau mai putin fanteziste, de exemplu ca norocosul ar fi o persoana certata cu legea si ii e frica sa revendice premiul ca sa nu fie prins, ori ca bucuria de a fi castigat a fost atat de mare, incat a murit pe loc, sau ca ar vorba despre un bilet colectiv, iar cei ce l-au cumparat nu reusesc sa se inteleaga in privinta impartirii banilor.

Interesant:   Hiroshima: 77 de ani de la primul bombardament atomic

Acum, in sfarsit, castigatorul a aparut, dar doreste sa ramana anonim. Nu se stie daca e vorba despre un barbat sau o femeie. A povestit, prin avocatii sai, ca atunci cand a cumparat biletul – generat automat de aparatul loteriei – chiar a lasat pe cineva de la coada sa i-o ia inainte, un gest de bunavointa, care, iata, i-a adus un castig de un miliard si jumatate de dolari. Este pentru prima data in istoria loteriei americane cand o singura persoana obtine o suma atat de mare. Precedentul castig record a fost de 1.588.000.000 dolari, dar a fost impartit de mai multi jucatori.

Marele norocos a optat pentru a lua suma cash, intr-o singura transa. Dupa retinerea taxelor, ramane in mana cu aproape 900 de milioane de dolari.

 

M.V.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.