.

Biden a cazut cu bicicleta

Distribuie prietenilor tai!

Preşedintele american, in varsta de 79 de ani, a cazut de pe bicicleta, in timp ce se plimba intr-un orasel de pe malul oceanului, in Delaware, unde are o vila si isi petrece weekend-urile.

Joe Biden s-a ridicat rapid si a dat asigurari ca se simte bine.  Presedintele a vrut sa se opreasca pentru a discuta cu trecatorii si jurnalistii care il asteptau. Dupa cazatura, Biden a explicat ca nu si-a putut scoate piciorul din pedala. El a cazut lateral, la doar cateva secunde dupa ce se oprise.

Presedintele a fost imediat inconjurat de membrii echipei sale de securitate, dar s-a ridicat rapid. Intrebat cum se simte, a raspuns: “sunt bine”.

Biden purta pantaloni scurti, bascheti, o casca pentru ciclisti si manusi. Cazatura nu a lasat urme, au relatat jurnalistii prezenti, pe corpul lui Biden nefiind vizibila vreo zgarietura sau vanataie.

El a discutat cu trecatorii, apoi cu jurnalistii, dupa care s-a urcat din nou pe bicicleta si a plecat cinci minute mai tarziu.

Interesant:   Biden, un cadavru politic

Sanatatea tuturor presedintilor americani este monitorizata indeaproape, dar cea a lui Joe Biden in mod special, tinand cont de varsta sa avansata.

Joe Biden a mai fost protagonistul unui incident neplacut. In timp ce se urca in avion, pe scara aparatului de zbor s-a impiedicat de mai multe ori si a cazut in genunchi.

Republicanii spun ca presa l-ar fi nimicit pe Trump daca patea asa ceva

Presa main stream din SUA a speculat mereu orice gest al lui Donald Trump pe vremea cand acesta era presedinte. De la usoare ezitari cand cobora o platforma inclinata, pana la faptul ca a apucat un pahar de apa cu ambele maini, Trump a fost subiectul unor dezbateri de zile intregi legate de sanatatea lui. In schimb, faptul ca Biden a cazut pe scara avionului sau de pe bicicleta e trecut cu vederea de presa centrala din SUA, incidentele fiind prezentate pe scurt si fara comentarii privind sanatatea lui Joe Biden. Republicanii au facut nenumarate postari pe retelele de socializare, pentru a atrage atentia ca presa americana – prietena cu democratii lui Biden – ar fi reactionat cu totul altfel in cazul in care Donald Trump ar fi trecut prin asemenea incidente.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.