.

5 zodii care iti poarta pica toata viata

Distribuie prietenilor tai!

E foarte neplacut sa fii mintit sau tras pe sfoara mai ales de o persoana la care tii si pe care o apreciezi foarte mult. Aceste lucruri au loc de foarte multe ori in viata si nu le putem evita oricat am incerca.

Sunt oameni care reusesc sa treaca mai usor peste probleme de acest gen, dar sunt si oameni care poarta pica toata viata. Iata care sunt cele 5 zodii pe care nu ai vrea sa le sabotezi deoarece iti vor purta pica toata viata.

Capricorn

Nativii din Capricorn iti vor putea pica toata viata daca ii calci pe coada. Femeile native sunt foarte razbunatoare atunci cand cineva le enerveaza foarte tare. Capricornii cauta mereu cele mai bune modalitati prin care se pot razbuna si nu vor reusi niciodata sa te ierte.

Taur

Sunt printre cele mai de incredere persoane si isi doresc ca ceilalti sa se poarte la fel de bine cu ei. Daca ajungi sa ii superi vreodata sau sa le faci rau, e bine de stiut faptul ca nu vei mai fi tratat la fel. Nu exista sansa de impacare indiferent de prietenia care va leaga.

Interesant:   Fratii Andrew si Tristan Tate ramân in arest preventiv

Scorpion

Nativii din aceasta zodie pun pret pe calitate. De aceea ei poarta pica toata viata daca cineva reuseste sa ii enerveze. Scorpionii se pot lipsi foarte usor de tine si sunt caractere puternice care vor ierta foarte greu chiar si cea mai mica greseala.

Rac

Racii vor sa aiba mereu lucrurile sub control si sunt maestrii ai manipularii. Femeile vor pleca din viata ta foarte usor daca le jignesti sau sunt deranjate de comportamentul tau. Sunt si fire razbunatoare care vor incerca sa iti intoarca suferinta produsa.

Leu

Nativii Lei  au un orgoliu definitoriu pentru aceasat zodie. Sunt si persoane mai impulsive ce doresc sa aiba mereu lucrurile sub control. Atunci cand sunt raniti, Leii se vor comporta ca si cum nu ai facut parte din viata lor.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.