.

5 soluții financiare rapide la care poți apela atunci când nu ai bani

credius_ucoz.ro
Distribuie prietenilor tai!

Orice om ajunge la un moment dat să aibă nevoie de mai mulți bani decât câștigă. O cheltuială medicală urgentă, defecțiuni neașteptate ale automobilului sau o oportunitate de investiție, toate pot fi motive suficiente pentru căutarea unor soluții alternative de finanțare.

Care sunt cele mai bune și rapide 5 soluții de finanțare?

  1. Împrumută de la prieteni și familie. Familia și prietenii sunt întotdeauna o soluție la îndemână. Persoanele la care ții și care țin la tine sunt singurele dispuse să îți ofere împrumuturi fară niciun fel de dobândă și să fie flexibile atunci când întârzii cu rambursarea banilor. Din păcate, o astfel de soluție nu este tocmai indicată dacă ai de împrumutat foarte mulți bani. Dacă vrei să împrumuți pentru o investiție serioasă sau pentru cheltuieli mari, împrumutul bancar sau una dintre următoarele soluții sunt mult mai indicate.
  2. Solicită un salariu în avans de la angajator. O soluție foarte bună poate fi solicitarea unui salariu în avans de la angajator. Poți negocia o formă de împrumut pe care să îl returnezi prin reținerea unei sume din viitoarele salarii. Există mulți angajatori care oferă astfel de soluții financiare iar acestea sunt de mare ajutor atunci când ai o cheltuială inevitabilă.
  3. Ia un credit cu buletinul de la Credius. Pentru sume mici sau medii, un credit cu buletinul de la Credius poate să fie una dintre cele mai bune soluții. Avantajele majore ale unui astfel de credit sunt aprobarea rapidă, posibilitatea de a împrumuta până la 50 000 de lei și lipsa birocrației.
  4. Vinde obiecte pe care nu le mai folosești! Cu siguranță ai o mulțime de obiecte pe care nu le folosești. Atunci când ai nevoie de bani este timpul pentru ordine în casă. Ai o bicicletă eliptică pe care nu ai folosit-o de ani buni? Ai mai multe telefoane care stau în sertar, însă sunt funcționale? Ai cărți pe care le-ai citit deja? Toate pot fi vândute pe site-urile de anunțuri rapide. De multe ori, simpla ordonare a lucrurilor pe care le deții îți poate aduce o mulțime de bani.
  5. Caută un job suplimentar! Dacă ai timp disponibil, un job suplimentar poate fi o altă soluție extrem de bună. Există o mulțime de companii care angajează pentru 2-3 ore pe zi, asigurând un venit suplimentar mai mult decât decent. Este adevărat că o astfel de soluție implică o doză mare de oboseală, însă poate fi doar pe termen scurt, până reușești să strângi banii de care ai nevoie.
Interesant:   Prima dată la casa de amanet? Iată 5 întrebări pe care să le pui

Trăim într-o epocă a digitalizării în care informațiile valoroase sunt prezente peste tot. Dacă ai nevoie de bani în plus este mai simplu ca niciodată să iei un credit, să investești într-o sursă nouă de venit sau să găsești diverse surse de finanțare. Trebuie doar să te informezi și să te asiguri că atunci când împrumuți bani îi returnezi la timp, pentru a evita dobânzile penalizatoare.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.