.

5 motociclete Husqvarna pentru cei mai tineri pasionați de motocross

image001
Distribuie prietenilor tai!

Atracția față de multe sporturi cu motor se naște de la vârste fragede. Cei care doresc să cultive pasiunea pentru motocross a juniorului din familie o pot face prin intermediul modelelor motocross de ultimă generație Husqvarna. Motocicletele pentru copii dezvoltate de Husqvarna sunt inspirate de performanța modelelor de capacitate mai mare, câștigătoare a numeroase concursuri și competiții de profil. ATVRom Brasov vine în sprijinul entuziaștilor sportului cu gama completă de modele motocross Husqvarna, alături de o paletă diversificată de echipamente de protecție pentru rideri, unde veți găsi de la cizme off road, căști și geci până la bluze, pantaloni, genunchiere, platoșe, ochelari, protecții pentru gât și spate etc.

Modelele motocross în 2 timpi dedicate copiilor sunt TC 50 Mini, TC 50, TC 65 și TC 85, ultimul cu variantele 85 17/14 și 85 19/16. La acestea se adaugă și o motocicletă electrică pentru copii, EE 5.

image002

Modelul electric Husqvarna EE 5 se bazează pe un motor electric 48 V – BLDC, pe răcire cu aer. Bateria din dotare dispune de o capacitate de 21 Ah și se va încărca 100% în decurs de 70 minute. Pentru a se încărca 80%, bateria necesită un timp de încărcare de 45 minute. Motorul furnizează o putere maximă de 5 kW / 3,900 rpm. Suspensiile cu furcă inversată XACT 35 WP, cursa 205 mm pe față și XACT WP PDS cu monoamortizor pe spate contribuie la o pilotare lină.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Husqvarna TC 50 Mini este o motocicletă pentru copii gândită pentru motocross și poate dezvolta până la 5.5 cai putere. Avantajează la pilotare prin manevrabilitatea ușoară și siguranța pentru cei mai tineri rideri. Pachetul standard este compus dintr-un motor cu 1 cilindru, 2 timpi, 49 cc cuplat la o cutie automată cu o singură treaptă de viteză și pornire Kickstarter. Șaua are o înălțime de 558 mm, rezervorul are capacitate 2.3 l, iar greutatea totală a motocicletei în ediție Mini este de 40 kg.

image003

Modelul standard TC 50 se bazează pe aceleași avansuri tehnice care se găsesc pe motocicletele de capacitate mai mare. Se caracterizează prin aspectul premium, detalii atent alese și permite o manevrabilitate ușoară. TC 50 este echipat cu un motor compact în 2 timpi. Ca și opțiune, este disponibil un kit de limitare a puterii. Kitul reduce puterea la 5.5 cai putere pentru cei mai tineri piloți începători.

image004

Husqvarna TC 65 vine pe piață cu cea mai nouă tehnologie în 2 timpi și este un model cross pentru copii deosebit de competitiv în clasa 65 cc. Motorul monocilindru, 64.9 cc a fost construit din materiale ușoare și durabile pentru a garanta performanță și este cuplat la o cutie manuală și ambreiaj hidraulic. Pornire kickstarter. Toate acestea au fost gândite pentru a facilita un control deplin al puterii livrate atunci când micul rider se află în șa. TC 65 beneficiază de o șa de înălțime 750 mm.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

image005

TC 85 este disponibilă în două versiuni: 17-14 și 19-16. Este un model cross care promite să vă aducă mai aproape de liga mare datorită multiplelor inovații la motor și la nivel de șasiu. Husqvarna TC 85 este dotat cu motor monocilindru, 2 timpi, 84.9 cc cuplat la o cutie de viteze în 6 trepte și beneficiază de pornire kickstarter.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.