5 motive să alegi Hurghada pentru următorul concediu

hurghada
Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hurghada se află în topul recomandărilor pentru concedii de câțiva ani, iar acum, când visăm cu toții la următoarea vacanță în care să ne relaxăm și să ne bucurăm de tărâmuri străine, pare o opțiune și mai bună.

Orașul egiptean este unul al contrastelor. E greu de crezut, atunci când ajungi aici și vezi hotelurile luxoase, că este în esență un sat pescăresc cu doar 50.000 de locuitori. Aici, vezi pe de-o parte resorturi cu multe stele și plaje superbe, iar pe cealaltă parte clădiri neterminate sau părăsite și familii sărace.

Partea mai puțin strălucitoare însă nu are niciun impact asupra unui sejur în zona turistică, mai ales că găsești cu ușurință motive să alegi un sejur in Hurghada.

Am ales noi 5 astfel de motive pentru tine:

Vremea în Hurghada este plăcută pe tot parcursul anului, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care sute de mii de turiști aleg să vină aici în fiecare an. În perioada de vârf a sezonului temperaturile sunt recomandate doar pentru iubitorii de căldură și pentru cei care îi rezistă cu ușurință, pentru că ele ajung la aproximativ 40 de grade celsius.

Interesant:   3 piese remarcabile realizate din blana de nurca, pe care vrei sa le ai

Inclusiv în lunile de toamnă temperaturile depășesc 30 de grade în Hurghada, iar iarna ele se situează în jurul a 20 de grade, motiv pentru care mulți turiști aleg să își petreacă aici sărbătorile de iarnă.

Relieful este deosebit în Hurghada. Ai parte în același loc de munți, mare și deșert, fapt care aduce o multitudine de vizitatori cu interese diferite. Poți să te aventurezi într-un safari, să simți adrenalina printr-o tură cu bicicletele sau să dormi sub cerul liber și să privești stelele, împreună cu beduinii.

Ah, și dacă tot ești aici, ce zici de o plimbare cu cămilele prin deșert?

Scufundările sunt o activitate foarte căutată în Hurghada, fiind unul dintre locurile favorite pentru scufundări din toată lumea. Apa este curată și cristalină, caldă pe tot parcursul anului, iar vietățile cu care te întâlnești în călătoriile tale spre fundul mării sunt de-a dreptul fascinante.

Dacă nu ești fan al scufundărilor individuale, poți coborî în mare cu ajutorul unui submarin turistic, cu ajutorul căruia ajungi la peste 20 de metri adâncime și poți observa coralii și diferite tipuri de pești.

Interesant:   Fa-ti cumparaturile mai usor

Liniștea este un alt motiv pentru care unii turiști apreciază Hurghada. Deși există și aici câteva cluburi, viața de noapte e mult mai liniștită, în special în comparație cu Sharm El Sheikh, cealaltă stațiune egipteană foarte populară.

Hurghada e o stațiune recomandată familiilor sau celor în căutare de relaxare, la prețuri accesibile și în condiții bune. Majoritatea hotelurilor de aici au pachete all inclusive și câteva restaurante cu preparate tradiționale, dar nu numai.

Village Road este o promenadă de aproximativ 5 kilometri unde te poți plimba în liniște și să observi mai cu atenție cultura locală, care în districtul principal destinat turiștilor, El Sakala, nu e atât de pregnantă.

Cultura  egipteană e una foarte interesantă și plină de mistere, iar într-o vacanță în Hurghada poți să te bucuri atât de zile relaxante pe plajă, cât și de plimbări la obiectivele turistice, sau chiar la Cairo, dacă vrei să faci o excursie puțin mai lungă.

Din fericire, Hurghada este un loc sigur și poți să descoperi stațiunea cu încredere și un strop de curiozitate. Cu siguranță o să te cucerească!

Interesant:   Sir Paul McCartney va lansa o carte de bucate

Iata cateva motive pentru care sa alegi in 2021 o vacanta all inclusive in Egipt. Călătorie plăcută!

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.