.

5 motive pentru a alege un buiandrug de beton în locul celui din oțel

5motivepentruaalegeunbuiandrugdebetoninloculceluidinotel
Distribuie prietenilor tai!

Buiandrugii sunt folosiți în scopuri portante, dar pot fi, de asemenea, utilizați în scop pur decorativ. În zidărie, aceștia sunt folosiți pentru a susține greutatea peste o deschidere, cum ar fi o ușă. Majoritatea zidarilor și constructorilor cunosc numeroasele avantaje ale buiandrugilor din oțel față de cei din beton. Cu toate acestea, există circumstanțe în care betonul poate fi alegerea mai potrivită.

Un cost mai redus

Un buiandrug din beton este semnificativ mai puțin costisitor decât oțelul. Dacă încărcătura poate fi suportată de oricare dintre tipuri și pur și simplu se reduce la cost, betonul este opțiunea mai favorabilă.

Estetica

Constructorii folosesc rar buiandrugi de oțel acolo unde vor fi văzuți. Anumite modele din beton sunt menite să fie instalate în zone „vizibile”. Acești buiandrugi pot fi chiar vopsiți sau pot fi acoperiți cu cărămidă, pentru a se potrivi cu împrejurimile. Unii buiandrugi din beton pot veni chiar și într-o gamă de finisaje de suprafață, pentru a se potrivi cel mai bine cu estetica spațiului.

Interesant:   Cum recuperezi datorii de la debitorii rău-platnici?

Flexibilitatea proiectului

Un buiandrug din beton oferă unui constructor mai multă flexibilitate decât omologii lor din oțel. Variantele din beton pot fi manipulate mai ușor pentru a răspunde nevoilor acestuia. Un buiandrug de beton poate fi, de asemenea, ajustat mai târziu într-un proiect decât unul de oțel.

Perfect pentru anumite clime

În zonele de coastă, un buiandrug obișnuit din oțel se poate eroda din cauza nivelului de sare din aer. În timp ce oțelul poate fi tratat special pentru a rezista la această eroziune, acesta face ca buiandrugul să fie mai scump.

Acesta este un moment potrivit pentru a folosi beton. Atunci când se construiește în subteran, sunt de preferat modelele din beton. Un buiandrug de beton nu este susceptibil la umiditate și rugina de la subteran, așa cum sunt cele de oțel. Pentru orice climă mai aspră, betonul poate fi opțiunea mai favorabilă.

Forță

Chiar dacă se poate considera că un buiandrug din oțel este mult mai rezistent, nici cel din beton presurizat nu este mai prejos și, în plus, este mult mai puțin costisitor. Amplasarea instalației de buiandrug va fi un factor în determinarea tipului ales, iar zidarii și constructorii ar trebui să ia în calcul betonul deoarece poate fi la fel de rezistent. Astfel că, în mai multe cazuri, buiandrugii de beton vor fi suficient de rezistenți pentru proiect.

Interesant:   Prima dată la casa de amanet? Iată 5 întrebări pe care să le pui

Atunci când utilizezi un serviciu profesional de construcții sau zidărie, specialiștii de aici te vor sfătui asupra tipului de buiandrug care este cel mai potrivit pentru proiectul tău. Dacă dorești să reduci costurile sau simți că un buiandrug din beton ar putea funcționa mai bine într-un spațiu anume, întreabă specialiștii dacă poți face această alegere.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.