.

5 metode a de face economie la rechizitele școlare

economie la rechizite
Distribuie prietenilor tai!

Începutul anului școlar este o perioadă foarte stresantă pentru orice părinte. Pe lângă manuale, culegeri și caiete ajutătoare, părinții mai trebuie să cumpere haine noi dar și alte rechizite, foarte costisitoare. Dacă acestea sunt în pas cu moda, pentru a-l ajuta pe micuț să se integreze mai ușor la scoală, atunci bugetul trebuie mărit. Există, totuși unele modalități de a reduce aceste cheltuieli, dacă ești dispus să depui puțin efort.

Fă-ți o listă de cumpărături

Înainte de a merge la cumpărături este important să știi ce trebuie să cumperi. Dacă copilul tău intră în clasa întâi, atunci ar trebui să îi ceri o listă cu rechizitele necesare învățătoarei. Astfel, nu vei cumpăra mai mult decât este nevoie. Totuși, pe lista de cumpărături mai trebuie să se afle și un ghizdan, un penar complet și câteva caiete. Un împrumut online îți poate veni în ajur pentru a-i cumpăra copilului tău tot ce are nevoie pentru prima zi de școală.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Caută ofertele speciale

Odată ce știi ce trebuie să cumperi, este indicat să cauți ofertele speciale. Majoritatea magazinelor oferă reduceri în luna august și septembrie la rechizite. Deci, tot ce trebuie să faci, este să compari prețurile. Indicat ar fi să cumperi mai multe produse din același loc, pentru a nu cheltui bani și pe transport. Un împrumut rapid te poate ajuta să plătești coșul de cumpărături cu toate cele necesare micuțului în prima parte a anului școlar.

Fă un inventar la ce ai prin casă

Dacă al tău copil a fost la grădiniță, este imposibil să nu ai prin casă deja culori, markere, pixuri, stilouri și câteva caiete. Poate nu ai un kit complet pentru începerea școlii, însă cu siguranță poți să reduci din cheltuieli. În plus, poate de unele dintre aceste obiecte copilul tău este atașat, deci îi va face plăcere să le folosească. Pentru restul de rechizite, poți să iei un credite rapide, pentru a-l trimite pe micuț la școală cu ghiozdanul complet echipat.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Cumpără online

Cumpărăturile online te pot ajuta să economisești bani, dacă ești atent. Online este mai ușor să găsești ofertele speciale. De asemenea, poți să comanzi din mai multe locuri odată. Desigur, trebuie să ai grijă la taxele de transport. Însă, dacă ești responsabil, poți să cumperi rechizitele chiar la cel mai mic preț de pe piață. Dacă rechizitele le poți lua încetul cu încetul de oriunde, un laptop sau o tabletă, cu siguranță trebuie să fie cumpărate la cel mai mic preț. Iar atunci când găsești oferta cea mai convenabilă, ia un credit online rapid în rate.

Nu cumpăra totul odată

Nu este obligatoriu să cumperi 20 de caiete, 2 ghiozdane și zeci de pixuri și culori pentru prima zi de școală. Un caiet pentru fiecare obiect și strictul necesar în materie de instrumente de scrie este îndeajuns pentru prima lună de școală. Restul, le poți cumpăra pe parcursul anului școlar, atunci când bugetul tău personal o permite. Nu este obligatoriu să te supra-îndatorezi, numai pentru a umple dulapurile acasă cu rechizite pe care copilul tău este posibil să nu el folosească pe toate în primul an.

Interesant:   Modalități inovatoare în care vă puteți finanța următoarea experiență de cazino
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.