.

38 de oameni au fost uciși de avalanșă, în Turcia

Distribuie prietenilor tai!

Cel puțin 38 de oameni au fost uciși de o avalanșă și alte câteva zeci de persoane au rămas blocate în zăpadă, în estul Turciei. Majoritatea celor uciși erau salvatori trimiși să salveze alte două persoane care fuseseră luate de o avalanșă cu o zi înainte.

Peste 100 de salvatori au fost trimiși de autoritățile turce în provincia Van din estul țării pentru a-i salva pe cei doi oameni îngropați de o avalanșă, marți. Acel val de zăpadă a ucis, de asemenea, cinci oameni, Nenorocirea a venit o dată cu cea de a doua avalanșă, care a lovit în jurul prânzului în ziua de miercuri. Potrivit ziarului turcesc Hurriyet, the guvernatorul provinciei Van, Mehmet Emin Bilmez, a spuc că printre cei morți se află polițiști, gărzi de securitate, pompieri și civili. Operațiunile în cre sunt implicate forțe ale Departamentului de Situații de Urgență din Turcia sunt în plină desfășurare.
Mai mulți soldați și numeroși localnici din orașul Bahcesaray s-au alăturat operațiunilor de căutare și salvare, dar activitățile lor sunt îngreunate de stratul gros de zăpadă și de ceața densă. Din capitala Ankara au fost trimise la locul dezastrului cel puțin două avioane militare.
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.