.

320 de cazuri de noi infectari COVID in 24 de ore !

Distribuie prietenilor tai!

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in ultimele 24 de ore (intervalul sambata orele 13.00-duminica orele 13.00) s-au inregistrat in Romania alte 320 de cazuri de persoane infectate cu nul coronavirus.

In ultima saptamana, practic a crescut zilnic numarul persoanelor depistate pozitiv la COVID-19. In prezent, numarul total, pana acum, este de 21.999 de imbolnaviri, dintre care 15.719 de persoane au fost declarate vindecate si externat.

Si tot in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 16 decese, iar la terapie intensiva sunt internati 165 de pacienti. Niciunul dintre decesele din ultimele 24 de ore nu este in Bucuresti. Pana duminica, 1.410 persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat.

Apel catre populatie

Grupul de Comunicare strategica atrage atentia ca pe fondul cresterii numarului de cazuri noi din ultimele zile, populatia e indemnata sa respecte cu strictete masurile generale de protectie sanitara – purtarea mastii in spatii inchise, pastrarea distantei fata de alte persoane, evitarea atingerii suprafetelor comune si a contactului direct, igienizarea frecventa a mainilor.

De luni, noi masuri de relaxare

Interesant:   Atacuri rusesti in Ucraina, langa granita cu Romania

Din 15 iunie se aplica noi masuri de relaxare, intre care deschiderea mall-urilor – dar restaurantele, cafenelele, locurile de joaca, salile de jocuri si cinematografele din interior raman inchise. De asemenea, se redeschid piscinele exterioare si salile de sport/fitness.

Se mareste la 6 numărul de persoane care nu locuiesc impreuna si care pot participa la activitati recreative si sportive in aer liber, respectiv ciclism, drumetii, alergare, canotaj, alpinism, vanatoare, pescuit etc. Evenimentele private in spatii închise se pot organiza cu participarea unui numar maxim de 20 persoane. Evenimentele private in spatii deschise se pot organiza cu participarea unui numar maxim de 50 persoane.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.