.

3 idei de cadouri pentru angajați

image001
Distribuie prietenilor tai!

Fie că este o ocazie specială, precum Paștele sau Crăciunul, fie că este o zi obișnuită, poți apela la mici cadouri pentru a-ți surprinde angajații. Există o mulțime de feluri în care le poți oferi un zâmbet, de la cadouri simbolice sau cadouri personalizate și până la cadouri ciocolata. Totuși, trebuie să ții cont de faptul că este important să alegi un cadou util, pentru a te asigura că angajații se vor bucura de acesta și care să fie de calitate. În plus, alege cadouri creative pentru ca aceștia să fie și mai plăcut surprinși.

Iată câteva idei interesante de cadouri pe care le poți oferi angajaților tăi:

Cadourile din ciocolată – din ce în ce mai căutate

Cadourile dulci au devenit din ce în ce mai în vogă, motiv pentru care pe piață au apărut tot mai multe variante din care poți alege. Fie că este vorba de praline, bomboane sau tablete de ciocolată, acest tip de cadou este unul interesant și delicios. În plus, poți alege din numeroase dimensiuni, forme și sortimente, printre care se numără ciocolata albă, cea neagră, ciocolată amăruie, ciocolată cu lapte, ciocolată cu mentă, portocale sau fructe confiate. Poți opta pentru bani de ciocolată albă sau amăruie, ciocolată de casă, tablete cu diferite arome sau boluri cu minitablete.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

image002

Cadouri personalizate pentru fiecare angajat

Cadourile personalizate sunt cele mai uzuale cadouri corporate , deoarece au personalitate și pot rămâne ca amintire. Dacă vrei să optezi pentru un cadou simbolic, care reprezintă o variantă mai ieftină, atunci poți alege o cană personalizată cu logo-ul companiei, numele angajatului și un mesaj sau poți alege un pix sau stilou personalizat și o agendă. Dacă bugetul tău este mai mare, îți poți surprinde angajații cu un ghiozdan, o geantă de laptop, o baterie externă personalizată sau alte gadgeturi utile.

Abonamentele – o idee perfectă de cadouri corporate pentru angajați

O altă idee interesantă de cadou pentru angajați sunt abonamentele sau invitațiile la diferite evenimente. În ceea ce privește abonamentele, acestea pot fi puțin mai costisitoare, însă sunt un cadou personalizat în funcție de pasiunile și hobby-urile angajaților. Cele mai comune cadouri sub formă de abonamente sunt abonamentele la sălile de fitness, abonamentele la ore de înot și abonamentele la cărți. Și invitațiile la diferite evenimente sunt cadouri personalizate în funcție de plăcerile angajaților, cele mai comune fiind invitațiile la stand-up sau concerte.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.