.

3 activități gratuite pe care să le faci în Punta Cana

asael-pena-ywLnf6aeu9s-unsplash
Distribuie prietenilor tai!

Un sejur în Punta Cana este, fără îndoială, o experiență pe care ți-o vei aminti cu drag pentru tot restul vieții. Peisajele paradisiace și atmosfera la care te vei acomoda în câteva clipe te vor ajuta să te rupi total de rutină, reușind să te relaxezi la maximum. Dacă anul acesta vei ajunge în concediu în Punta Cana, e bine să știi că nu toate activitățile pe care le vei putea face acolo vor fi contra cost. Cele mai multe și, dacă ne întrebi pe noi, cele mai interesante dintre aceste sunt gratuite. Așa că începe-ți vacanța în Punta Cana cu o listă de lucruri pe care să le experimentezi fără a scoate niciun ban din buzunar. Iată care sunt acestea:

Snorkeling în Punta Cana

Dacă nu ai încercat niciodată, merită să începi în Punta Cana prima ta lecție de snorkeling. Ce poate fi mai relaxant decât să plutești minute în șir, în timp ce sub tine se deschide o a doua lume, cea a vieții marine? Snorkelingul este una dintre cele mai populare activități gratuite din Punta Cana și din întreaga lume. Vei putea admira vietăți pe care, până acum, le-ai văzut doar în documentarele de pe National Geographic, în timp ce întreg organismul se destinde și se lasă purtat pe apă. Pești viu colorați, recife tropicale, apa turcoaz, clară până la zeci de metri adâncime, oare care dintre aceste detalii te va impresiona mai mult?

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Dreams Palm Beach, Catalonia, Be Live Experience și Natura Park sunt patru cele mai indicate locuri în care poți experimenta prima ta lecție de snorkeling, mai ales că aceste plaje sunt foarte accesibile, iar reciful este foarte aproape de mal. Cu toate acestea, ar fi păcat să ajungi până în Punta Cana și să nu admiri marele recif care înconjoară întreaga zonă, dar care e la câțiva kilometri de coastă. Dreams Dominicus, Viva Wyndham Dominicus Beach, Catalonia Royal și Iberostar Hacienda sunt alte patru stațiuni unde te poți bucura de o sesiune de snorkeling pe cinste.

Vizită la cascadele din Punta Cana

Poate părea greu de crezut, dar cea mai mare și una dintre cele mai spectaculoase cascade din Punta Cana se poate vizita fără bani. Desigur, nu fără un efort din partea turiștilor care constă într-o excursie de aproximativ două ore cu mașina din Punta Cana și încă vreo trei de mers pe jos, fiindcă vorbim de un traseu montan. Poate că acesta este motivul pentru care cei mai mulți care ajung în Punta Cana ocolesc acest obiectiv. Noi te încurajăm să te aventurezi într-o excursie cel puțin fascinantă, în inima naturii exotice, care va fi recompensată cu descoperirea unei adevărate comori, însăși cascada Salto de la Jalda.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Dacă ideea noastră nu îți face cu ochiu, poate vei vrea să îți faci câteva poze lângă cascada Blanca, unde vei putea face baie în piscinele naturale cu apă rece pe care aceasta le formează. Ori poate te vor tenta cascadele Salto Socoa, Salto de Yanigua și Salto Alto de la Bayaguana, la care vei putea ajunge foarte ușor din Punta Cana.

Degustare la Muzeul de Ciocolată

Clima exotică este perfectă pentru arborele de cacao, care se dezvoltă armonios în această parte a lumii. De altfel, fiind un produs pe care îl vei întâlni la fiecare colț de stradă și, de ce nu, îl vei putea aduce acasă ca suvenir din vacanța în Punta Cana, boabele de cacao își găsesc locul și în ChocoMuseum, o fabrică de ciocolată. Acolo vei avea ocazia să afli, în mod gratuit, cum se face ciocolata și te vei putea delecta cu băuturi calde sau reci din cel mai apreciat desert.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Suntem convinși că sejurul în Punta Cana va fi unul de care te vei bucura pe deplin, așa că nu ne mai rămâne decât să îți urăm vacanță plăcută!

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.