.

12 iunie – ziua cea mare pentru microbisti

Distribuie prietenilor tai!

Liga Profesionista de Fotbal – LPF – a confirmat ca pe 12 iunie se reiau meciurile. Playoff-urile dintre cele sase echipe de top trebuie sa se incheie pe 18 iulie. Fiecare club va juca opt meciuri, in mai putin de 5 saptamani.

Federatia Romana de Fotbal – FRF – a suspendat toate competitiile de fotbal la jumatatea lui martie, din cauza pandemiei COVID-19.

Arbitrii au inceput pregatirile pentru reluarea meciurilor si, potrivit FRF, toate testele pentru COVID-19 au iesit negative. Testele vor fi repetate la 14 zile. Costurile sunt suportate de FRF. Arbitrii de Liga I si o parte dintre cei de Liga a 2-a sutin pana la sfarsitul saptamanii testele fizice. Daca pana acum, testarea se facea intr-un singur centru, in actualele conditii, cand deplasarile pe distante lungi trebuie evitate, testarile se vor in sase centre:  Arad, Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Craiova, Pitesti si Bucuresti.

„In vederea reluarii competitiilor, arbitrii au inceput pregatirea. Lotul pentru Liga 1 si meciurile ce urmeaza a se disputa in Liga 2 cuprinde 70 de arbitri”, se arata in comunicatul FRF.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Procotolul de Reluare a Competitiilor prevede ca in fiecare oras in care se va disputa un meci de fotbal sa fie alocat un arbitru de rezerva.

Primul meci, pe 12 iunie, va fi intre Universitatea Craiova, la care antrenor este Cristiano Bergodi, fostul fundas de la Lazio Roma, si FC Botosani.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.