.

10 idei de investiții pe care să le faci cu cardul de cumpărături

Portrait of a beautiful young woman wearing red clothes standing isolated over pink background, holding credit card
Distribuie prietenilor tai!

Te-ai decis să-ți iei un card de cumpărături care să te ajute la achiziționarea produselor și serviciilor de care ai nevoie, în condiții mai bune de gestionare a banilor. Alegerea firească este CardAvantaj, primul card de cumpărături cu plata în rate, fără dobândă.

Iată care sunt cele mai bune idei de investiții pe care le poți realiza cu acest card, disponibil atât pentru tranzacții offline, cât și pentru plăți online în magazinele partenere.

Produse electronice și electrocasnice

Printre cele mai utile investiții se numără produsele electronice și electrocasnice, de care ai nevoie în viața de zi cu zi. Prin CardAvantaj beneficiezi de oferte atractive și plăți în rate, la cei mai importanți retaileri din domeniu.

Interesant:   Securitatea în transportul de marfă: prevenirea furturilor și protejarea încărcăturii

Modă și accesorii

Stilul vestimentar poate fi upgradat cu ajutorul achizițiilor la prețuri convenabile, atât din magazinele fizice, cât și de la mari branduri de haine, încălțăminte și accesorii, prezente pe platformele de E-Commerce.

Produse IT&C

Smartphones, tablete, laptopuri și alte dispozitive mobile reprezintă echipamente esențiale în activitatea profesională. Ca să investești inteligent în device-uri de ultimă generație, poți să apelezi la istyle magazin partener CardAvantaj, unde găsești produse și accesorii high-tech.

Materiale de construcții

Lucrările de amenajări interioare și proiectele de peisagistică necesită investiții importante, de aceea trebuie să eșalonezi sumele pe care le cheltuiești cu achiziționarea de gresie, faianță, pavele, ciment, elemente metalice și alte articole necesare pentru renovarea locuinței.

Produse alimentare, articole de librărie și papetărie

Comanzi online alimente, băuturi și alte produse din supermarketuri sau îți place să mergi chiar tu la cumpărături. Orice variantă alegi, poți folosi CardAvantaj, pentru oferte avantajoase și eșalonarea cheltuielilor zilnice. Ai această opțiune și pentru achiziționarea obiectelor de librărie și papetărie.

Interesant:   Cum recuperezi datorii de la debitorii rău-platnici?

Mobilă și decorațiuni

Amenajarea casei necesită și cumpărarea unor obiecte de mobilier, pentru living, dormitor, holuri, balcon, bucătărie. Ca să gestionezi eficient bugetul familiei, ai la dispoziție varianta cardului de cumpărături în rate, așa că-ți rămân bani și pentru decorațiuni noi.

Echipamente sportive și servicii turistice

Vrei să-ți petreci timpul liber într-un mod agreabil, să faci mișcare și să te destinzi. Ai ocazia să cumperi în rate articole sportive și echipament pentru alergare, drumeții montane, fitness, aerobic, camping și multe altele. Chiar și la achiziționarea serviciilor turistice pentru vacanțe și concedii poți să alegi plata în rate cu ajutorul cardului de cumpărături.

Servicii de sănătate

Poți să te ocupi mai atent de sănătatea ta, folosind CardAvantaj pentru plata în rate a serviciilor oferite de clinicile partenere. Ai acces la diferite specialități și la consultațiile unor medici de renume.

Produse și servicii de îngrijire

Cosmetice, articole de îngrijire și servicii profesionale la saloane de frumusețe – toate acestea sunt disponibile prin cardul tău de cumpărături. Poți să plătești în rate și să beneficiezi de wellness și spa la tarife pe care ți le permiți fără eforturi financiare suplimentare.

Interesant:   VinziCasa.ro: Soluția Ideală pentru Agenții Imobiliari

Service auto și accesorii auto-moto

Nu în ultimul rând, poți să alegi o investiție eficientă în echiparea, repararea sau upgradarea automobilului tău. Fie că programezi o revizie tehnică la un service autorizat sau cumperi piesele necesare pentru mașină, CardAvantaj îți garantează plata în rate.

Alege dintre aceste idei de investiții și folosește-ți cardul de cumpărături pentru un mod de viață mai confortabil, cu beneficii multiple.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.