.

10 ani de la moartea lui Michael Jackson

Distribuie prietenilor tai!

Astăzi se împlinesc de la decesul controversatului star al muzicii pop, americanul Michael Jackson. O moarte care, şi după un deceniu, rămâne învăluită în mister. De altfel, un post britanic de televiziune va prezenta în acest weekend un nou documentar despre starul muzicii pop, în care va încerca să dezlege unele necunoscute legate de moartea lui Michael Jackson.

Noul documentar, care se intitulează “Killing Michael Jackson”, înregistrează mărturiile a trei poliţişti care au intrat primii în dormitorul vedetei, acolo unde era trupul neînsufleţit al cântăreţului. În imaginile filmate la vremea respectivă în dormitor se pot vedea medicamente, însemnări scrise pe pereţi dar şi o figurină în mijlocul patului.
Anchetatorii au descris încăperea drept “haotică” şi au spus că însemnările de pe  pereţi, de pe oglindă sau uşă şi care conţin mici fraze “care seamănă cu poezii”.
Totuşi, detectivii au apreciat că încăperea în care l-au găsit pe Michael Jackson nu era potrivită niciunui tip de tratament medical.
Potrivit datelor oficiale, Michael Jackson a murit de intoxicaţie acută cu propofol şi benzodiazepină în casa lui din North Carolwood Drive, în Holmy Hills. El a fost descoperit de medicul său personal, Conrad Murray.
Ulterior, doctorul Murray a fost acuzat de omucidere involuntară şi a efectuat doi ani de închisoare.

Michael Jackson s-a născut la 29 august 1958, în Gary, Indiana. Când avea 11 ani, deja era foarte cunoscut, cântând împreună cu fraţii săi Jackie, Tito, Jermaine şi Marlon în grupul Jackson 5.
La începutul anilor ’80, Michael Jackson a devenit o figură dominantă în muzica pop, videoclipurile pieselor “Black or White” sau “Scream” făcându-l cunoscut în întreaga lume. Următoarele albume, “Bad” (1987) şi “Dangerous” (1991), s-au vândut în peste 25 de milioane de exemplare în toată lumea.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.